Verschillende desserts

geplaatst in: verhalen | 0

Wij hebben van die momenten dat we na het avond eten iets bij de koffie willen of onder het tv kijken als de appeltaart,appelflappen of een toetje van Mona in de aanbieding zijn dan neem ik dat mee. Omdat Marco ze heerlijk vind vooral als ik ze op het laatste moment nog gebakken heb.

Maar nu heb ik bij de Aldi ijs in geslagen en deze hebben we nog nooit gehad dus hier dan een foto van de verpakking.

Ijs neem ik ook vaak mee vooral als ik ze nog niet heb gehad maar deze zagen er zo lekker uit en dat komt alleen dat mijn buikje eigenlijk gevuld moet worden dan neem je meer mee dan je lief is. Dus ik had ze ingeslagen en thuis gelijk in de vriezer gedaan,maar tijdens het tv kijken wilde ik hem wel proeven.

Op de doos zag hij er smakelijk uit maar nu ik hem in handen heb wil ik hem er snel uithalen en de eerste hap erin zetten maar wilde het geheel op de foto vandaar.

Ik weet dat er chocolade in zit maar hoe zou die smaken nou hij is heel erg romig en de chocolade is ondanks hij in de vriezer ligt ook heel smeuïg het hap zo lekker weg. In zo’n doos zit er zes in voor €1,99 bij de Lidl gehaald en het is niet zo omdat hij lekker is alles in één keer op is nee,we kunnen ons beheersen maar ik vind ijs bij Lidl of Aldi echt lekker en niet zo duur ook dan elders.

Maar ik heb nog een andere mee maar dat komt volgende keer wel weer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *