Victoriaslof

geplaatst in: verhalen | 2

Tussen kerst en oud&nieuw kregen deze Victoriaslof binnen en iedereen vroeg ernaar want hij was in de bonus. Op het product zelf stond dat niet als Victoriaslof vermeld pas als je het ging scannen kwam dat in het scherm te staan.

Nou was mijn collega Mariëlle bezig met alle oude kerstacties aan nalopen en deze was nog tot de 14-01 verkoopbaar,dus we gingen gelijk actie ondernemen en maakte er een locale prijs voor.

Ik zei:”geef mij er maar twee”. Thuis aangekomen laat ik Marco die sloffen zien,zegt Marco:”als je weer te vet wordt,is het niet mijn schuld”. Met twee onschuldige oogjes keek mijn liefje aan en zei:”we eten het toch niet allemaal tegelijk op”.

Maar eerlijk is eerlijk heb een klein stukje genomen en ik moet je zeggen het smaakt echt verrukkelijk wel hartig met van de binnenkant zacht door het spijs en de amandelschaafsel maakt het helemaal compleet. Jammer,dat een andere collega de hele party meenam anders zo ik morgen er nog één meenemen.

Maar tja,ik wil wat aan mijn lijn doen en al het lekkers help mij er niet bij dus af en toe een working out op het werk is ook wel goed. Even een paar keer wat dozen met verpakkingsmaterialen naar boven sjouwen en rekken en strekken om producten uit te pakken voor mij is mijn werk net een sportschool.

We zien aankomende zondag wel of ik wat ben afgevallen😉,

Liefst Esther 😘

Foto’s nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina:

https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

2 reacties

 1. MelodyK

  Volgens mij …. ik kan me vergissen natuurlijk ….

  a) zijn ze heel lekker…
  b) hoef jij niet af te vallen….

  • ellymay47

   Hij is heel lekker en dat afvallen doe ik alleen omdat ik een halfjaar controle krijg voor mijn suiker waarde en ik ben een risico geval omdat mijn familie suikerpatiënten en hartpatiënten zijn dus wat minder wegen is alleen maar goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *