Videoland nog half jaar

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had Videoland gewonnen via de postcodeloterij voor twee jaar en daar had ik de laatste keer twee seizoen van Judas gekeken verfilmd naar het boek van Willem Holleerder’s zus Astrid ik had het eerste deel gelezen het tweede deel Dagboek van een getuige wilde ik nog kopen misschien vind ik hem ooit in een mini bieb op straat.

Ik vond het wel heel spannend vooral hoe het proces tegen Willem Holleeder begon door z’n twee zussen Astrid&Sonja en ex vriendin Sandra het heeft heel lang geduurd tot hij uiteindelijk levenslang te horen kreeg ik vond het heel spannend en zeker indrukwekkend om te zien hoe deze drie vrouwen hun leven op offerde om dit voor elkaar te krijgen.

De ontvoering van Alfred Heineken die had op tv gezien en die vond ook heel goed en indrukwekkend gelukkig goed afgelopen en daar waren vijf mannen voor opgepakt. Willem,Cor,Jan,Martin en Frans ze kregen tussen acht en twaalf jaar.

Nu heb je nog alleen de documentaire Moorddossier Holleeder die ook dan maar even gekeken nu is het wel genoeg geweest om alles over Holleeder te weten. Denk toch nog om het boek te kopen laat het wel weten wat ik er van vond Boek Judas vond ik heel mooi beschreven tot laters,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *