Vierde trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn vierde en even de laatste want dan ga ik op vakantie heb donderdag 4 mei wel veel gelopen en ben er blij mee dat ik het gedaan heb.

Voor de eerste keer zoveel moves gehaald misschien morgen nog meer want heb de laatste dagen wel veel gegeten dus nu even opletten en tijdens mijn vakantie ook. Maar vanaf negen zit ik in de sportschool en dan ga ik nu wel het hele traject doen. Misschien is Ian of Reinier er zal wel zien. Maar voor nu even badderen lekker tevens ontbijten en natuurlijk mijn spelletje heerlijk even ontspannen ben wat nerveus om te vliegen zonder man maar ik zet mijn beste beentje voort en heb een aantal boeken mee maar eerst nog wat extra moves en wat luie zweet eruit gooien.

Ben weer als gewoonlijk eens te vroeg heb nog 17 minuten zit even op het speelplein niet ver daar vandaan.

Vogels die een lied fluiten en de duiven die elkaar verjagen en ik zit hier op mijn gemak. Vandaag waren er meer met mij erbij drie vrouwen en een man en ik vond het wel lekker gaan het sporten.

Het was wel even wennen met zoveel om mij heen maar het gaf ook wel een heerlijk gevoel om andere zien sporten heb nu meerdere badges gehaald daar voor moet 100% uitstoten dat lukte mij wel een aantal keren nu eerst vakantie houden dan gaan we verder praten over sporten.

Zoveel moves in april alleen.
Mijn trainingen vanaf dag 1
Kcal alleen vandaag
Moves van een dag

Ik wordt nog een keer sportvrouw van het jaar maar ik voel mij hier wel goed bij en het geeft mij echt energie alleen misschien moet ik in de toekomst wel stoppen met roken. Wens iedereen een fijne dag toe en als jullie dit lezen ben bijna op de terugweg tot gauw,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *