Vieze auto

geplaatst in: verhalen | 0

Nadat ik mijn auto mooi schoon gemaakt heb staat Marco zijn auto er wel zielig bij dus we gaan hem dinsdag ook een mooie wasbeurt geven heb toch genoeg munten. Dan zal ik wat foto’s erbij plaatsen hoe die wasstraat eruit ziet,mensen uit deze omgeving kennen hem denk ik wel.

We reden hier weg en toen zag je iedereen kijken naar zijn auto,gelukkig stond er niks op geschreven wat vaak bij vieze auto’s gebeurd daarom ben ik zo blij met een hek voor ons huis.

Het was niet heel druk alle boxen waren wel bezet maar toen we in box 2 konden plaats nemen begon ik met alles weg te spuiten zoveel bladen tussen raam en motorkap en bij de spiegel waren spinnen al een heel web te bouwen na twee keer gewoon water er over te hebben zijn we over gegaan op de shampoo en dat een keer toen een borstel die geen water geeft alleen er goed over heen borstel is zacht.

Daarna weer afspoelen en dan ben je klaar en nu ziet hij er weer schoon eruit. En toen naar de benzinepomp even wat bij tanken en dan schrik ik mij toch wezenloos €2,26 per liter wat een zooi geld zeg.

Nu kunnen we weer samen blinken op de oprit,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *