Vijfde vakantiedag (Zaterdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Rond de klok van half zeven stond ik naast mijn bed eerst mijn ritueel van de ochtend toen mijn mobiel op de lader,had het gisteren niet echt op de lader gedaan,was nog wat aan het schrijven en de wasmachine aangezet en straks de was ophangen. Mijn laatste aflevering van Murder she Wrote gekeken was seizoen 3 nu heb ik seizoen 4 nog te gaan.

Het zonnetje schijnt al volop maar eerst douchen,aankleden en broodjes en vis halen daarna naar het strand,Maja komt later zij moet eerst werken. Gisteren vroeg Nico of ik alweer zwom en misschien ga ik nu met hem wat waterkilometers maken hij zwemt namelijk wel een paar keer per dag van strandje tot strandje.

Rond half tien naar Abram kon precies achter zijn kar parkeren en ik had zelf trek in een garnalenkroket dus vier lekkerbekken en twee garnalenkroketten voor moi.

Onze bolderkar is gemaakt door Ron en stond al te wachten op ons precies op de plek waar wij altijd liggen,eerst had ik het niet echt door (nu weer even uitgeleend aan Jos die heeft ook last van z’n onderrug). Misschien morgen(Zondag)een foto ervan als ik het niet vergeet.

Alles klaar gelegd en tafel gedekt heerlijk lunchen samen het is echt heerlijk weer de zon brand echt op je rug.

Vandaag lekker lui zitten/liggen lezen weer op de hoogte van alle roddels uit mediawereld heerlijk hoor een broodje hier,drinken daar,pinda’s hier,sigaretje daar ben echt een levensgenieter hoor als ik op ons strandje lig.

Even met Dorit gezwommen dat was ook super water was nog fris maar wel een ontspanning daarna spelenderwijs stukjes zelf gezwommen met mijn zwemschoentjes aan .

Rond kwart voor negen nadat we onze koffie op hadden alles ingepakt en richting huis wilde nog foto’s maken van het textielstrand die met veel troep achter gelaten wordt.

Zoveel meeuwen vechten om eten die men daar achter heeft gelaten en hoe ze alles er naast gooien gelukkig zijn wij wel netjes iedereen ruimt zijn rommel op en onze prullenbakken puilen er niet zo uit.

Wel een dag met veel zwemmen dat was echt heerlijk,morgen weer een warme dag geniet er maar lekker van,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *