Visite van…….wie?

geplaatst in: verhalen | 0

Weer een super gezellige avond achter de rug vandaag waren Anita en Mark bij ons op visite en zij zouden wat te eten meenemen van de toko bij hun in de buurt.Rond half zeven zag ik ze komen aanrijden even wachtend alvorens ik het hek open.

Mark en Anita kennen we van de vlietland we hebben altijd reuze schik met hun,met wie eigenlijk niet altijd een grapje hier en een verhaaltje daar,maar nu komen ze een keer bij ons thuis en net als op vlietland hartstikke gezellig lekker gegeten samen.

Ze hadden twee porties maar wat voor porties ik kan ze een beetje vergelijken wat ik van Bessie meekrijg genoeg voor twee dagen,maar het was voor vier man en toch hadden we nog genoeg over voor morgen weliswaar een bord vol.

Ze vonden mijn kerstboom mooi versiert en dan nog een bakkie koffie en altijd herinneren ophalen hoe we voor het eerst contact kregen en ze wisten nog precies hoe dat ging…….iedereen kijkt altijd om zich heen waar kan ik het beste gaan liggen en dan leggen ze hun kleedje neer dan kijken ze of zo goed in de zon liggen en dan blijkt dat ze eigenlijk te dicht bij de bomen liggen en natuurlijk zit je snel in de schaduw en dan moet je schuiven om weer in de zon te liggen.

Wij hebben altijd voor ons doen de beste plek hoeven nooit naar achter of voor althans niet de eerste vijf à zes uur later op de dag rond zeven à acht uur dan komt de zon of over of achter de bomen soms schuiven en soms gaan we lekker naar huis.

Bij Anita en Mark was dat ook zo en toen zei Marco bij dag twee:”ga maar alvast hier liggen anders blijven jullie schuiven”en zo was ons eerste contact later ging Mark er ook op letten,maar sommige mensen leren het nooit dat was Mark na dag drie ook opgevallen.

Rond tien uur gingen ze op huis we namen afscheid met drie dikke kussen en een warme knuffelen,dank voor het lekkere eten en toch gauw weer,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *