Voel me zo moedeloos

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kom voor vele heel erg sterk over maar van binnen ga ik kapot de avonden zijn de ergste om door te komen de ochtenden sta ik op doe mijn ding maar ben zo moe en gebroken ben net een Jantje huilt,Jantje lacht pop het is nog net niet dat ik aan draden zit zodat er iemand mij steeds overeind houdt ik val en kruip weer verder maar doe dingen zonder nadenken het is gewoon verschrikkelijk om zo te leven alleen.

Alleen zijn is iets wat niemand moet zijn maar ik weet niet hoe ik mijn leven weer zin kan gaan geven alles maakt mij zo moe denken,eten,lopen,zitten en zelfs het huilen maakt mij zo moe.Nou je komt wel voor zoveel ellende te staan denk je we hebben alles geregeld maar dan komt er weer iets op de hoek kijken waar je met je handen in je haren zit.

Wacht al acht weken op de verklaring van erfrecht wat een ellende dingen die je niet kan afsluiten waarom moet het zo moeilijk zijn waren allemaal verschillende regels hanteren ondanks je alles bij de notaris heb vastgelegd komen er in één keer weer bedrijven met andere regels. Tuurlijk je moet je aan de wet houden maar soms wil je die wet aan een paal nagelen.

Mijn leven is net doolhof waar geen uitgang te bekennen is je loop er in maar komt er nooit meer zonder een helpende hand en daarom heb ik aankomende dinsdag mijn eerste sessie met een rouwcoach die mij uit mijn doolhof haalt het zal niet meteen lukken maar wel stap voor stap.

Ooit kom ik er echt sterker uit en dan kijk ik terug naar de voetstappen die achter mij gelaten heb,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *