Voelde mij echt verwend

geplaatst in: verhalen | 0

Het begon al toen ik net was opgestaan berichten van de broodapp snel even doorgenomen want er was één hele bijzonder bericht van mijn lieve man. Was eigenlijk al uitgeplast maar dat bericht was nog niet ten einde en iedere keer dacht komt er echt nog meer. Ik hoorde de badkamer deur open gaan en manlief keek om het hoekje en zei:”van harte gefeliciteerd schat”. Er kwam wat geluid uit maar mijn aandacht was bij mijn app bericht.

Toen ik aangekleed beneden kwam had de schat een kopje thee gezet en natuurlijk wilde hij weten wat ik ervan vond. En nu willen weten waar ik het over heb over het gedicht dat mijn schat schreef voor/over mij. Mijn man voor mij geschreven

Dat heb ik plaats op mijn Facebook en kreeg aardig wat reacties van collega’s en vrienden hoe mooi geschreven was.

Gekregen van Soenita en Annet😘

Toen thuis kwam zag een doos staan en een heel mooi bos bloemen

Gekregen van Mariëlle en Robin😘

En er was ook een klein doosje er bij.

En of dat nog niet genoeg kreeg ik ook nog een felicitatie kaart over de post.

Langs deze weg wil ik iedereen heel erg bedanken voor de felicitatie die via Whattsapp,Facebook en Instagram heb ontvangen voelt mij geliefd en heel erg jarig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *