Voorbereiding voor de koude dagen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben iedere dag vroeg wakker en wil ik niet de lampen aan doen dan maak ik het voor mezelf wat gezelliger kaarsen aan mijn joggingbroek een lekkere trui en mijn dikke skisokken en natuurlijk mijn kussen en dekbed niet te vergeten.

Onze dekbedden liggen nu standaard op de bank lekker makkelijk hoeven we niet steeds te sjouwen das het voordeel van meerdere dekbedden toch.

Dan lekker een kopje thee en mijn serie kijken en doe wel een raam open voor wat frisse lucht,maar de verwarming hebben nog niet aan ben blij dat ons huis goed geïsoleerd is.

Mijn nieuwe outfit voor thuis zolang het mij warm houd vind ik alles best. S’avonds gaan de kaarsen ook gezellig aan tis weer even iets anders dan de lampen die we in huis hebben hangen zijn weliswaar spaarlampen maar hoeft het niet dan doen we het ook niet.

Hoe houden jullie het allemaal uit,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *