Voorverwarmen heerlijk

geplaatst in: verhalen | 0

Net als de oven of de airfryer kan ik mijn auto ook voorverwarmen zo vanaf de bank met mijn bmw app zet ik hem aan,nu vooral omdat het gevroren heeft hoe ik de koud niet te trotseren. Doe hem een kwartier voor vertrek aan en mij ruiten zijn mooi schoon.

Het is zo handig deze app ik doe de stekker in mijn auto dan stel ik de tijd in voor laden en dan gooi ik mijn deuren op slot en hoppa hij laad wanneer ik het wil en stop wanneer ik het wil.

Ben ik blij met mijn auto zeker weten in de zomer kan ik mijn ramen open gooien zodat de warmte eruit is voor ik in stap ben van alle gemakken voorzien wat wil een mens nog meer of wat wil ik nog meer.

Binnen no-time zijn mijn ruiten ijsvrij en dan kan ik boodschappen doen dus ik ben onderweg met een warm autootje. Ik gebruik hem bijna dagelijks dat klimatiseren en heel af en toe doe ik mijn stoelverwarming aan dat is zo heerlijk een warm kontje en rug ik ben zeker wel heel erg verwend met mijn auto.

Heb ook mijn eigen snoer om te laden onder mijn motorkap eigenlijk kan ik het niet zo noemen want ik heb geen motorblok maar een batterijblok. Kreeg via de app een bericht of ik een bmw aan vrienden of familie zou aanbevelen en dat zou ik zeker doen want het is een super auto met zoveel extra’s vooral hoe je ermee rijdt want het scheelt per trip hoeveel actieradius je gebruik.

Waait het dan gebruik je meer,als je over de snelweg gebruik je meer,als ik klimatiseer als het niet op de lader aangesloten is gebruik je meer. Maar ik ben alleen al blij dat ik niet naar een tankstation hoef want de prijzen schieten steeds meer omhoog en daar rij ik lachend voorbij.

Marco zegt al:”als je bmw rijdt,wil je nooit meer iets anders”,en ik kan dat alleen beamen volmondig met een JA,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *