Vorige jaar juli en augustus 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Wat is het toch echt bagger weer dit jaar in juli en augustus vorig jaar zaten wij(Marco en ik ) volop te genieten van ons favoriete strandje nu zit ik bijna een hele maand binnen Marco jij had echt gebald met deze zomer we waren echt zonnen aanbidders elk zonnestraaltje probeerde we echt te pikken vorig jaar was ons laatste mooiste maanden samen zonnen,samen kletsen en samen eten,maar apart naar huis toe rijden.

Eigenlijk begon het al voor het een mooi seizoen zou worden dat Marco steeds meer moeite had om de bolderkar naar het veld te trekken menig persoon zei het al tegen mij maar Marco is de grootste eigenwijs die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt maakte mij wijs dat het niet waar was wat wel waar was is dat ik de bolderkar teruggaande altijd trok en het grootste gedeelte ook alles in de auto zette maar de mensen kletsen maar wat was zijn antwoord en ik zo trouw als een lammetje gaf hem het voordeel van de twijfel.

Er ging geen dag aan ons voorbij dat we niet op de Vlietland lagen het was een hele mooie tijd samen hebben daar veel samen beleefd en als ik nu daar naar toe ga weet ik dat hij daar onder mijn kleedje ligt voor altijd samen ik mis hem heel erg nu kom ik er alleen in de weekenden want door de weeks wacht er niemand op mij.

Lieve Marco,

Jij was de grootste liefde van leven, Wat jij mij gaf was niet overdreven. Zoveel liefde en gezelligheid samen, Overal waar wij ook kwamen. Een ieder heeft zijn eigen verhaal, Jij was net een presentator in een zaal. Menig persoon mist ook jou, Maar ik was de persoon waar jij van hou. Jou missen doet mij heel veel pijn, En de verdriet is echt niet fijn. Zoveel mensen om mij heen, En toch voel ik mij alleen.

Lieve Marco ik hou van jou en mis je ontzettend veel niemand kan het gemis en verdriet bij mij weg halen het is zo oneerlijk dat die kut ziekte ons uit elkaar heeft gerukt.

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *