Vriezer wordt gebracht

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb een tafelmodel vriezer besteld bij Expert in Bodegraven natuurlijk en morgen komen zij die in de middag leveren en plaatsen en hopelijk nemen mijn twee koelkast-vriezers mee en mijn oude magnetron en printer want heb die ook nog gekocht.

Nieuwe printer.
Mijn oude printer en magnetron.
Mijn eerste koelkast-vriezer in bijkeuken Hier komt mijn nieuwe vriezer te staan.
Mijn tweede koelkast-vriezer

Was heerlijk en uitgerust wakker geworden om negen uur kwam ook omdat ik pas om half één in bed lag wou er vroeg in maar kreeg een telefoontje van Anita&Mark die zitten momenteel in Spanje was een heel leuk en gezellig gesprek dus dan lag ik zo laat in bed.

Maar nu wachten tot Expert langs komt om de vriezer te plaatsen misschien kan ik wel alvast onder de oude de vloer schoon maken maar even bij komen.Morgen ga ik met Til naar het buitenhuis om wat te drinken ook weer gezellig.

Een heel stuk leeg nu.
Nou daar mag wel een lik verf over.

De vriezer staat heb hem ook gelijk gevuld en ik heb echt veel ruimte in alle drie de lades is helemaal perfect voor mij alleen. En zo blij dat al het oude spul meegenomen is ben ik dat ook kwijt.De bijkeuken proberen op te ruimen nu ik wat meer ruimte boven de vriezer dat is iets voor later moet er nog goed over nadenken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *