Vrijdag 13 mei 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Gisterenavond zag ik de cv-ketel op 1.1 bar staan en dacht nu geen zin in om het bij te vullen doe het morgenochtend vroeg wel volgens mij moeten we Edwin toch weer een keer laten komen en dan vragen om in de kruipruimte te kijken misschien is de radiator in de wc lek. Die loopt ondergrond maar eerst in de gaten houden hoe lang het duurt voor we bellen.

Het bijvullen is nog geen ramp maar om alle spullen weg te halen is vervelend tja,er staat best veel troep maar het is allemaal wasmiddelen en wasverzachters die we uit de tijd dat wij samen gingen wonen verzameld hadden. Toen we Amsterdam woonde had ik natuurlijk mijn zoon nog inwonend en dan ben je wel dagelijks aan het draaien. Zijn voetbalkeeper,zijn werkkleding en dan zijn dagelijkse kleding vandaar ik in de tijd bij de Dirk van den broek vijf wasmiddelen/verzachters voor tien euro zal nu wel veel duurder geworden zijn. En dan deden we 10 van elk zo kan ik nog jaren daar gebruik van maken want wat hebben wij nu voor was één soms twee per week.

Maar heb met een lange toilet onderbreking tot 10 uur geslapen was wel rond twaalf naar bed gegaan. Wat gaan we doen diep in mijn hart wil ik naar de Vlietlanden maar als ik zie wat voor weer ze opgegeven dan weet ik het nog niet we gaan eerst maar wat eten en dan overleggen.

We besluiten thuis te blijven ik ga wat boodschappen inslaan voor aankomende week als ik vrij ben. Ga toch langs de Meije is een klein dorp tegen Bodegraven aan dan rij je eigen langs de Rijn maar waar kom ik dan uit. Het is wel leuk om zo’n boerenweg te rijden smalle stukken waar je elkaar moet passeren en waar kom ik uit bij het kruispunt Alpen aan de Rijn daar wilde ik toch naar toe even langs de Action snuffelen en kijken of ze wat gas hebben voor ons andere kookstel.

Ook wat tenttouw en elastiekjes gehaald.

En toen naar de Aldi in het dorp wat rucola, ijsbergsla,roerbakgroenten,krieltjes en vleeswaren en vlees gehaald. Bij de Jumbo heb ik dipsaus voor de chips dat is ook weer een van onze verslavingen en suikerstaafjes voor de koffie die we op de Vlietland drinken en nu weer richting huis.

Alle boodschappen opgeruimd maar ondertussen is het al kwart over vier snel aan ons avondeten beginnen we eten lekker makkelijk patat met gemarineerde procureur en appelmoes dat vond ik als kind heel lekker en nu nog steeds met een beetje mayo erdoor.

Heb alvast de karbonade’s gebakken en daarna gesudderd,morgenochtend alvast het begin maken want ik wil bami met roerbakgroenten maken voor meenemen naar de Vlietlanden dat wordt ons avond eten.

Maar zaterdag hebben we afgesproken met Maja en dan eten we lekkerbekken met brood.

Maar voor nu bankhangen,filmpje kijken en op tijd naar bed,morgen komt de schilder langs met zijn compagnon om nog samen alles bekijken en dan hopen op een offerte en afspraak,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *