Vrijdag 19 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Op deze dag had Marco 60 geworden maar dat mocht helaas niet baten voor de volgers die het nog niet wisten Marco was mijn partner in love,mijn grote steun en toeverlaat en die heeft vorig jaar euthanasie gedaan omdat hij kanker had.

Maar ik had gewoon gewerkt en het was een mooie witte dag het had gesneeuwd en wel een dag waar ik met veel herinneringen naar terugkijk elk jaar had ik een kaart voor hem op tafel gezet en stuurde hem een appje zodat hij die pas las als hij beneden was.

Marco was een man uit duizenden had heel veel geduld kon heel goed luisteren naar de klaagverhalen van mij en kon ik op ieder moment van de dag bellen(misschien vond hij het wel vervelend en zei dat dan niet). Hij vond alles wel best wat ik hem voorschotelde en legde alles goed uit wat ik niet begreep.

We waren één team wiste wat we aan elkaar hadden met alles waren we sowieso twee handen op één buik niemand kon tussen ons komen dachten we maar dan komt die rot ziekte en dat heeft onze band alleen maar sterker gemaakt.

Marco ik wil je heel erg bedanken dat jij in mijn leven bent gekomen en voor de liefde die jij mij gaf.Ook voor alles wat jij mij geleerd heb dacht nooit dat ik zonder jou verder kon gaan maar jou woorden de laatste dagen geven mij heel veel kracht dat wist ik toen niet maar nu heb ik er heel veel aan gehad.

“Meisje je bent heel sterk en ik weet dat jij er door heen komt nu ben je verdrietig en voel je je verlaten door mij maar ik ben altijd bij jou en jij vind je weg om weer gelukkig te worden”:dat is Marco mij zei.Daarom schat vieren we het leven op de dag dat jij je ogen sloot en ik weet zeker dat je erbij bent.

Ik hou van jou mijn liefste wel uit het 👁️ maar voor altijd in mijn hart 💖,

Liefst Esther ❤️❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *