Vrijdag de dertiende

geplaatst in: verhalen | 0

Niet alleen deze dag maar de hele week lag ik plat op bed,doodziek was ik hoestte mijn keel schraal en gooide alles eruit,sliep de hele dag. Uiteindelijk hoest ik nog steeds maar hou gelukkig mijn voeding binnen,omdat ik al jaren medicijnen gebruik voor mijn bloeddruk en cholesterol inneem moest ik mijn dwingen om te eten maar binnen een kwartier lag het er weer uit,ook mijn medicijnen hield ik niet binnen en dan voel je,je belabberd de medicijnen zorgen voor een goede balans van mijn bloeddruk en cholesterol.

Het onkruid staat zo hoog geen tijd en geen zin ingehad en voor het eerst zie ik dat we een hazelnoten boom hebben En een vlinder die genoot van het zonnetje,

En de katten uit de buurt komen vaak in onze tuin en dan drinken ze uit deze vieze bak water.

Wat moeten we doen,vogels die spetteren erin,katten drinken eruit denkend aan onze dierenvrienden.

Fijn weekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *