Wandelen met mijn broer

geplaatst in: verhalen | 0

Ik werd wel vroeg wakker zes uur maar ging naar beneden en maakte een kop thee en dacht O,ik moet Shirley hun wifi vragen dan kan ik bloggen en appen naar de mensen om door te geven dat ik na zes dagen eindelijk weer wat binnen heb gehouden.Samen met mijn broer ontbeten,schoonzus moest werken maar thuis dus toen vertelde ik mijn broer ik wil hier even gaan wandelen en toen zei hij is ga met jou mee ik dacht gezellig…..alleen ik moet wel duidelijk aangeven mijn broer kampt ook met z’n gezondheid dus mijn schoonzus zei als Ron moe is bel dan dan haal ik jullie van het centrum op en we antwoordde is goed.

We liepen de straat uit en ja het is heel vermoeiend voor hem nog geen tien minuten verderop gingen we rusten en hij zat even en ik dacht oké praten ging wel maar hij hoest ook zo vreselijk dus het praten voor hem was ook vermoeiend maar met vele stopjes hier en daar waren we in het centrum en het was echt een gezellig winkelcentrum naar de Dirk geweest en ik wilde iets testen dus hier komt het ik had een tasje gepakt scan hem maar tijdens de boodschappen laden komt de streepjescode steeds over de scanner heen en toen had ik ineens ipv 1 tasje 4 tasjes op mijn scherm staan dus ik haalde er drie vanaf en wilde afreken en daar gebeurd het toen stond er op het scherm er komt een medewerker/ster even een controle uitvoeren en tuurlijk ik wist het wel want dat heb je bij de AH ook dus zij kwam en vertelde heel vriendelijk ik moet U boodschappen controleren en ik lachte en zei:”ja hoor gaat U gang…..tuurlijk ik had alles gescand maar heb drie dingen eraf gehaald en toen ze klaar was zei ik:”met een big smile klopt het allemaal”…..ja hoor U mag nu betalen….oké fijne dag en ik liep de winkel uit.

Toen we thuis kwamen had ik het tegen mijn schoonzus gezegd toen zei zij:”dat ga ik ook een keer proberen want zij had laatste een gehele controle en waarop ik zei je kan een controle ook laten doen als je dit doet en we lachen er alleen maar om maar tuurlijk steekproeven moeten gebeuren maar wij (mijn broer en ik)hebben heerlijk gewandeld.Het was even een broer en zus time dit heb ik jaren gemist meer omdat Marco niet een echt familiemens is en dat heb ik wel eigenlijk sterke band met familie hebben(niet met mij hele familie maar alleen mijn broer en z’n gezin).

Het gezamenlijk eten dat heb ik ook zo gemist sinds Marco zijn overlijden maar het voelt zo fijn samen eten,samen kletsen wat zal ik dat missen als ik weer naar huis toe ga maar daar wil ik even niet aan denken ik leef in het hier en nu en dat voelt voor mij super goed aan.Wens ieder een fijne avond en welterusten voor straks,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *