Wandeling na bloed prikken.

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn wandeling begon om uit te zoeken waar ik het boek de hulp heb geplaatst en ik heb gevonden in een mini straat bieb. Ze hadden weer genoeg boeken in de kast staan en heb even een foto van gemaakt. Vandaar uit ben ik over de Kerkstraat gelopen en toen de winkelstraat door richting de Noordzijde richting huis was binnen twintig minuten thuis.

Thuis aangekomen alle boodschappen opgeruimd kwam ik er achter heb geen roerbakgroenten gekocht moet ik weer terug.Ga ik weer op weg richting de Jumbo kom ik erachter dat ik nog lever in mijn tas heb zitten dus weer loop ik terug naar huis om de lever in de koelkast te zetten.

Na de twee poging ben ik toch uiteindelijk bij de Jumbo aangekomen heb ik voor de Thaise roerbakgroenten gekozen en nu weer langs de noordzijde richting huis en daar kwam het zonnetje mooi de straat in schijnen een oudere dame moest haar auto krabben en had in gedachte hoe ik het straks met mijn bmw I 3 kan gaan doen heerlijk voorverwarmen en niks meer krabben ben er nu al helemaal blij mee.

In het weiland staan twee volwassen hooglanders en een kalf het zijn zulke mooie beesten ik ging langs het hek lopen en zag er een aan een zoutblok likken weet niet van je ik het had gehoord maar in Gambia gingen de koeiendrijvers altijd met hun koeien langs het strand lopen zodat de koeien het schuimlaag konden likken.

Ze waren alle drie van elkaar gescheiden weet niet waarom,zie nooit iemand door het weiland lopen soms staan ze met z’n drie een het einde en dan lopen er een stuk of drie paarden aan de voorkant. Nu heb ik mooie foto’s van de zon die zo helder schijnt en van de hooglanders die te bewonderen zijn op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Door de vroege wandeling ademde ik heerlijke frisse lucht door mijn longen en een keer niet zoveel gerookt op straat ben echt trots op mezelf met hoe ik mijn leven leid,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *