Wat een gezelligheid

geplaatst in: verhalen | 1

We hadden afgesproken om zaterdag 21 augustus lekker met een groep wat samen te eten,maar op elk weerbericht werd het een stralende dag.We waren tegelijk met Til op de parkeerplaats en toen konden met z’n drie de wandeling maken. Ik had onze bolderkar en ben op stukjes gaan rennen,weet je hoe zwaar dat is maar wel lekker hoor.

Aangekomen zaten Dirk-Jan en Herman er al dus snel voor Marco op het veld verschijnt ons kleed gelegd alles ook uitgestald en natuurlijk mijn nieuwe stoel uitproberen.

We kan een mens veel eten zeg hadden al een saucijzenbroodjes op en toen kwam Maya met Sjaak erbij en toen werd de tafels gedekt.

Tafel 1: Schrijfles komkommer,knoflooksaus, gado gado saus en gesneden bruin pistolet. Tafel 2: balletjes gehakt in pikante saus, Jopiesaus,Surinaamse eiersalade,en gesneden witte pistolet en kippelingen. Tafel 3: gesneden kaasui bollen en de rest van de kippelingen. Iedereen zat te smullen en was echt voldaan.

Het was echt lekker en toen kwam Dorit die had een bowl met fruit en Jan een bak met druifjes wat heb ik heerlijk gegeten en weet zeker de andere ook.

Mijn bordje met eten.
Mijn beker met fruit.

Later op de avond werd de aardappelsalade met een gekookt ei en veldsla,komkommer en natuurlijk kleine gehaktballetjes klaar gemaakt ons avond eten.

Daarna nog met z’n allen een kop koffie en thee en een jodenkoeken mag dan nog zo benoemd worden op die pak stond het wel.

Na het eten kon Sjaak wel los want er was niemand meer op het veld behalve wij. Maar Sjaak vind het leuk om de ganzen op te jagen en dat deed hij ook toen hij ze in de gaten kreeg toen ben ik echt een minuut of vijf achter hem aan gehold zodat die gans zich naar het water kon begeven maar nee die ganzen bleven zelf op het veld. Uiteindelijk had ik hem te pakken en één gans sprong in de armen van een andere Herman later werd hij/zij weer verenigd met zijn ouder. Eind goed,al goed.

Toen kwam er een jongeman met iets heel apart op het veld,het leek wel of hij zweefde toch even er naar toe ben niet nieuwsgierig hoor.

One Wheeler

Het is one Wheeler daar sta je op en via bewegingen van voor naar achter dan verplaatst hij zich door middel van sensoren wel heel apart hoor maar je mag er niet mee op de openbare weg.

Het was wel gaaf om te zien ik bedankte de jongeman voor de uitleg en ging toen helpen met opruimen en inruimen van de bolderkar. Jamie en Nienke bleven nog wat Jamie ging nog wat vissen.

Met al zijn visgerei wel eerst toestemming gevraagd of het mocht foto’s maken er van.

Jamie vond mij een gekkie dat ik er foto’s van wou.

Later doorgestuurd door Nienke dat Jamie wat gevangen had en de laatste foto close up.

Hopelijk zijn jullie voor de bui ook droog aangekomen,wij in ieder geval wel.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *