Wat een klote dag

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat Marco nog steeds zo sukkelt met zijn gezondheid heb ik met klem gevraagd toch een afspraak te maken met de HA en toen ik heb belde tijdens mijn lunchpauze bleek hij het gedaan te hebben om 15:40 verwacht bij de HA.

Ik was gewoon op mijn werk en mijn tempo zat er goed in had alles op schema tot mijn leidinggevende vroeg of ik de vulling bij de deli-kaas af wilde maken met een gezicht van moet dat echt maar dat deed ik dan.

Was net met mijn vijfde kratje bezig tot ik uitgleed in een plas water dat uit de vitrine kwam door een lekkage(zie je wel er rust echt een vloek op lekkage)ik maakt een smak op de grond waarbij eigenlijk ik bijna in een spagaat terecht kwam gelukkig was mijn Bessie in de buurt en die heeft mij behoed voor een hard smak. Lag ik daar en heeft zij mij geholpen om op te staan maar ik had een pijn aan mijn lies en kon wel door de grond zakken van de pijn.

Na overleg met mijn HA kon ik rond tien over vier bij haar langs dus zaten we samen in de wachtkamer maar ook in de spreekkamer en nu moet Marco morgenochtend bloed prikken wat hij niet fijn vind en omdat ik na het onderzoeken van de HA toch besloten is een foto te maken die ik morgenochtend 10:15 in het groene hart ziekenhuis moet laten maken.

Thuis aangekomen hadden we makkelijk gegeten we hebben helemaal geen zin om uit gebreid wat te koken broodjes met beleg en een lekkere warm kop thee en koffie gedaan en samen een filmpje gekeken ook natuurlijk uitgebreid verteld wat er gebeurd is. Bijtijds naar bed gegaan morgen een lange dag voor ons beide.

Welterusten Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *