Wat een regen

geplaatst in: verhalen | 1

Ik dacht ga rond zes uur uit huis zal wel druk zijn onderweg,ben blij dat ik het heb gedaan op de N207 hartstikke druk al het vrachtverkeer voor mij heb er twintig minuten over gedaan om op de A4 te komen.

En dan ben je op de Rijnstraat moet nog een vier keer rond rijden om een parkeerplaats te vinden eindelijk heb ik er één vergeet ik mijn tas dicht te doen is mijn sloof nat gelukkig is de verwarming hier aan dus kan ik het laten drogen.

Maar je ziet het hè eerst een bakkie koffie en dan aan het werk.En even een mandarijntje naar binnen werken en even bijkomen van het turen van de regen.

Vrijdag wordt echt mijn laatste dag daar was wel weer gezellig om met Sandra samen te werken en natuurlijk de andere collega’s die ik heb leren kennen.

Je merkt dat het er best druk wordt en met z’n vieren zorgen voor een mooi en goed gevulde afdeling wil de collega’s van 1406 harte bedanken voor de gastvrijheid en wens jullie nog heel veel plezier daar,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *