Wat er nu gebeurd is echt schrijnend

geplaatst in: verhalen | 0

Dit heeft niemand ooit kunnen verwachten dat het leven zo duur zou worden. De boodschappen zijn praktisch 25% duurder geworden als je kijkt hoe je eigenlijk met zand in ogen bedonderd wordt. Ik haalde weleens een kies& mix bij de Jumbo dan kon je tapas drie voor vijf euro nemen nu zag ik laatst dat het nu drie voor zes euro is en dan zit er nog minder in dan eerst.

We moeten echt nadenken neem ik drie verschillende vleeswaar wat ik normaal doe of neem ik voor ieder één soort vleeswaar. Gelukkig loop ik alle folders af en kijk naar afgeprijsde artikelen laatst nog vier heren bermuda’s gehaald voor manlief die ze bij de AH voor €0,99 verkochten.

XL opruiming noemde ze het alles voor €0,99

Zo die hebben we alvast voor de volgende zomer ingeslagen en wat staat het manlief goed.

En de energierekening die is bijna drie keer zoveel als je geen vast contract meer heb kan mij voorstellen dat kleine ondernemers die hoge rekeningen niet kunnen betalen en om hun klanten drie keer zoveel te moeten betalen willen hun natuurlijk ook niet.

Ik ga vaker mijn hand op de knip houden en twee keer over iets nadenken of ik het echt nodig heb,dan wel wachten tot het in de aanbieding komt. Dit is waarom mijn vader altijd zuinig was met alles had ik hem maar beter om uitleg gevraagd.

Wil hier niet teveel aandenken want je moet ook nog gewoon kunnen leven maar het houd een ieder wel bezig mij in ieder geval wel,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *