Wat ga ik maken 1

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb spekreepjes,aardappelen,andijvie, nootmuskaat,bouillonblokje,twee gekookte eieren en twee plakjes kaas

Natuurlijk kan je het al raden: andijviestamppot

Ik heb de aardappels geschild en afgespoeld daarna in een pan met water en een bouillonblokje erin en dat dan laten koken. Ondertussen bak ik de spekreepjes in hun eigen vet lekker krokant en het vet gooi ik niet weg. De andijvie spoel ik ondanks dat er op de zak staat gewassen andijvie.

Als de aardappels al goed gekookt zijn ik neem altijd kruimige dan stamp ik het tot puree en daarna doe ik er twee plakjes jonge kaas doorheen en dan strooi ik er nootmuskaat erbij en dan gaan de spekjes erdoor heen.

Wat ik voor de verandering wil doen is twee gekookte eieren fijn gesneden er ook door heen stampen maar daar twijfel ik nog over.

Het is echt weer tijd voor stamppotten dus hier heb ik zin in,en ik hoorde op tv wil je toch goed met je geld uitkomen gebruik de groenten van het seizoen.

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Dus dat gaan wij vandaag eten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *