Wat ga ik maken 2

geplaatst in: verhalen | 0

Ik gebruik uien, knoflook, hamlappen, snoeptomaatjes, bruine bonen en kruiden dit eten we met rijst.

Eerst heb ik de hamlappen in stukjes gesneden en de uien en knoflook die ga ik even bakken daarna doe ik de hamlappen en de kruiden erbij,zoetzure saus van de Chinees dat we over hadden en lotis van Marie.

Dat laat ik op zacht vuur sudderen en als laatste heb ik er de bruine bonen erbij gedaan en een half kopje water erbij na een half uur heb de rijst in de rijstkoker gedaan. Nadat ik deze drie keer gewassen heb van mijn moeder geleerd en het water tot het eerste kootje gevuld.

Heb je het kunnen raden nee het was rijst met bruine bonen en normaal deed ik er spekreepjes of kip erdoor maar met hamlappen is het ook heerlijk,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *