Wat heb ik gegeten🌺🌼💐

geplaatst in: verhalen | 0

Heb na mijn training weer mijn dag doorgebracht op ons favoriete strandje en het samenzijn met de as maakt mijn dag daar minder gespannen want dan ben ik nog dichter bij jou en de herinneringen daar doen mij heel goed jij en ik samen in onze bubbel en daar ik zit weekends altijd in soms komt er iemand langs om mij te condoleren met jou verlies maar eigenlijk mis ik jou daar wel maar anderzijds lijkt het wel of je heel erg aanwezig bent.

De mensen die daar aanwezig zijn waar wij altijd precies wisten over wie we het hadden proberen het op hun manier om dichterbij en contact te leggen maar schat ik heb niks met hen dus ga net als zoals wij dat deden om geen aandacht aan hun te besteden want hun mis ik dan ook totaal niet.

Maar op een gegeven moment kwam treintje langs en had bloempjes die je kon eten en ik had al twee keer daar voor bedank maar nu dacht weet je wat ik neem er eentje en had een oranje die was heel sterk van smaak en nam gelijk een grote slok drinken wat ik dichtbij mij had maar ik vroeg mag ik er foto’s van nemen.

Dit zijn ze eetbare bloemen

Om toch te weten hoe de andere kleur smaakt(heel)nam ik die ook maar en daar zat toch een groot verschil in trouwens de steel is wel zoet die proefde ik als laatste. Op een gegeven moment kwamen Joost en Nienke altijd gezellig die twee en Jan kwam er ook nog bij zitten en rond zeven ben ik richting huis gegaan op de brug namen we afscheid zij weliswaar in hun boot en ik lopend.

Het was eerst een supermooie dag maar later op de dag kwamen er wolken eraan die lieten de zon verdwijnen alleen was het nog wel drukkend benauwd ze hebben voor zondag regen voorspeld weet niet of ik morgen wel ga.

Marco en ik waren daar heel erg op ons zelf mensen kwamen en gingen je moet net zo zien als buurten op een camping we hadden maar een handje vol mensen die altijd bij ons zaten Dennis&Tineke,Joost&Nienke en Tilly en Jan en andere kwamen soms eind van de dag dichter naar ons toe Jamie& Nienke,Mark&Anita,Herman&Astrid en Marjanne👈zij vaak op woensdag en zondag maar als de bovenste vijf er niet waren dan lagen we heerlijk samen jij mijn voetjes vijlen en ik in dromenland en dat probeer ik nu ook te doen mijn tijd te nemen om een boek te lezen en wat te schrijven op mijn blog maar vaak om mensen te kijken en af en toe komt er iemand langs wippen om te kletsen en dat maakt mij dag soms waardevol om dan te horen hoe ze jou zo missen zal na een tijdje wel op de achtergrond verdwijnen want op het veld probeert iemand jou te evenaren en jij weet wie ik bedoel maar ik vind het zo grappig hoe zij haar best doet vooral naar mij toe. Sorry it’s not the time for bitches 🤪🤪.

Marco voor altijd in mijn hart love you en jij zou nooit die bloemen geproefd hebben maar jou kleuter wel,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *