Wat ik allemaal meemaak

geplaatst in: verhalen | 1

Ze gaven al weken van tevoren aan dat de Amsterdamse baanweg afgesloten wordt voor een bepaalde periode,maar wist niet of ze daar 1 maart in de ochtend mee begonnen om in de avond maar reed voor de zekerheid maar verder over de A4 naar mijn werk en is door de Schiphol tunnel en dan richting de Lelylaan. Na mijn werk toch er langs gegaan om te zien of het echt doorging,want sommige werkzaamheden zijn uitgesteld maar het was toch doorgegaan en daarom door de aker en Sloten richting de A4 rijden wat een omweg zeg was pas rond kwart over drie thuis morgen gelijk door sloten rijden.

Op dinsdagochtend mijn autoruiten moeten gaan krabben wist niet dat het ging vriezen dat was even een tegenvaller want ik zat al in de auto toen heeft mijn lieverd geholpen gelukkig was het een dun laagje en het was er zo vanaf

Na een lange tijd heb ik weer eens een bakkie thee genomen dan wat ik normaal neem een latte macchiato,een koffie choco of een chocomelk

Die andere drie vind ik ook heel lekker maar je heb weleens van die momenten dat je naar iets anders verlangt en daarom voor nu een bakkie thee.

En zag weer leuke teksten op het theezakje staan en dacht die vind ik mooi om er een blog over te schrijven.👇👇

Over het antwoord kan ik heel kort zijn dat is natuurlijk mijn eigen schat Marco.

Het maakt hem niet uit over wat ik het wil hebben maar daardoor hebben we vaak lange gesprekken soms gaat het over mijn werk,soms gaat het over waar ik mij over irriteer,soms over iets grappigs wat ik meemaakt ik vind het echt super fijn dat ik dat kan met mijn man.

Vroeger sprak ik nergens over kropte het op net zolang dat mijn hoofd overvol raakte en dan barst de bom is vaak ook wel goed, maar dit geeft voor mij heel veel vertrouwen in mijn man.

Dit moet ik echt even kwijt en dat wil ik hier ook graag op delen. Donderdagochtend tussen negen uur en tienen wordt er naar de broodafdeling gebeld mijn collega neemt op maar komt er wijs uit en roept mij erbij.

Ik neem de telefoon over van mijn collega en hoor aan de andere kant iets maar versta het niet waarop ik vraag:”zou je wat harder kunnen praten versta je niet”. De persoon praat iets harder en vraagt:”hoe laat zijn jullie open”. Waarop ik antwoord:”we zijn vanaf zeven uur op”. Deze persoon begint een heel verhaal van ik woon niet in Amsterdam vandaar dat ik bel. Ik antwoord:”nou we zijn nu al open”. Zegt hij met een zwoele stem:”weet je dat je een mooie stem heb,en hoe gaat het met jou”. Ik antwoordde:”pardon,maar heb je nog een echte vraag,anders ben ik er klaar mee ben aan het werk en heb het druk”. Hij bleef maar door zeiken over dat ik een mooie stem had en ik blij moest zijn met zijn compliment nou ik was klaar gooide de hoorn op de haak en werkte weer verder.

Vrijdag een hele drukke dag en hier en daar chaos onderling maar ik was blij het is bijna weekend nu maar hopen dat het niet heel erg druk is om naar de A4 te komen. Hoe kan ik het beste rijden de Hoekenes staat vast,Baden Powellweg staat vast alleen de Aker is ook druk maar rijd wel goed door en die nam ik maar volgende week maar even goed uitzoeken want de Amsterdamse Baanweg blijft tot 19 maart dicht. Uiteindelijk bijna half vier thuis anderhalf uur erover gedaan zeg.

Morgen komen Dennis en Tineke gezellig langs en vrijdagavond kwam onze grote vriend John nog even aanwippen maar kleuter was moe dus die lag al op één oor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *