Wat kinderachtig zeg.

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag was het wel heel erg benauwd toen ik op weg ging richting de Vlietland ik kreeg een melding op mijn scherm van mijn auto en dacht straks maar even de dealer bellen want ik wist even niet goed wat ik ermee moet.

Is wel heel handig dat alles op het scherm aangegeven wordt maar als ik de informatie lees dan weet ik niet of ik dan nog mag en kan rijden en nu heb voor vrijdagochtend een afspraak dan wordt de bandenspanning,remvloeistof en andere dingen gecontroleerd.

Maar wat bedoel ik nou met de titel er was een man die op de motor op het veld aankwam en natuurlijk in al zijn stoerheid even te veel gas gegeven,waarbij iemand de politie heeft gebeld.

Dus er kwam een motoragent rustig het veld oprijden en dat gebeurd wel vaker maar deze ging lijnrecht naar de motor toe en dan begrijp je wel er is een melding gemaakt hierover. Maar de eigenaar van die motor heeft een aantal maanden geleden verteld aan ons dat zijn rijbewijs is ingenomen ivm te veel drank op dus dat kon hij de motoragent natuurlijk niet tonen die hem op dat moment om zijn ID vroeg.

En dan komen de gesprekken opgang hij heeft die motor geleend van zijn buurman en die is ook niet in het bezit van een rijbewijs en natuurlijk drinkt hij heel veel dat zie je hier ook altijd. Hij werd wel drie kwartier ondervraagd door meneer de agent en er was natuurlijk heel veel bekijks door alle andere naturisten en na een gegeven moment werd zijn sleutels afgenomen en deze man was twee boetes rijker.

De mensen waar wij mee lagen vonden het erg kinderachtig om te dan gelijk te bellen we zijn volwassen mensen praat erover maar je heb overal wel zeikers erbij lopen of meer liggen

Maar toen de rust was terug gekeerd hebben we nog heerlijk gelegen,maar wel op tijd naar huis toe gegaan thuis nog lekker gezeten en daarna mijn bed ingedoken.

Welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *