Wat nog meer regelen.

geplaatst in: verhalen | 0

Als je denkt je bent klaar met regelen komt het volgende om de hoek kijken. Auto,woonverzekeringen daar had ik nog niet aan gedacht ja,alles overzetten of opheffen wat een gedoe.

Eerst via de chat vriendelijke medewerkster monique die autoverzekering is meteen geregeld krijg nog een mail met bevestiging dat het opgeheven is maar de woon en inboedel moest met mijn gegevens overgezet worden dat krijg ik per post binnen en dan kan ik met een app waar ik mij voor moet aanmelden nog downloaden.

Maar voor die andere verzekeringen dat moest telefonisch gedaan worden en daar werd ik ook heel vriendelijk geholpen en na anderhalf uur krijg ik de papieren per post thuis gestuurd toch blij dat daar even tijd voor genomen heb.

Het regelen van alles vergt toch wel veel tijd en energie je moet toch vertellen dat je partner is overleden en dan gaat dat filmpje van de afgelopen maanden toch in je hersenpan voorbij. Hopelijk heb ik nu toch wel alles gehad voor nu en dan ga ik voor mezelf regelen dat ik stap voor stap mijn eigen weg ga bewandelen het is soms met ups en downs maar eens kom ik er wel.

Dat zeg ik dan wel weer eens komt er een dag dat ik het een plekje heb gegeven toch maar wanneer daar staat geen tijd voor. Maar ik ga donderdag lekker even winkel of wandelen in Gouda even eruit en misschien ergens wat eten een drankje doen weet nog niet wat maar ik blog er wel over hoe mijn dagje eruit komt te zien,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *