Wat nu te doen?

geplaatst in: verhalen | 0

De voorspellingen waren beter weer en lekkere temperaturen maar als ik naar buiten kijk denk ik blijf lekker tv kijken en bank hangen. Gisteren was het super weer de tweeling zus van mijn lieve collega Marie heb ik eten gekregen om samen met mijn man van te smikkelen.

Dank je wel Muriëlle💋

Na het eten heerlijk nog in de zon gezeten elke zonnestraal proberen we toch even mee te pikken normaal zouden we naar de Vlietland gaan, maar dat kan nou niet dus we genieten nu van onze tuin.

Hopelijk kunnen we vandaag weer heerlijk buiten eten en zonnen

Mijn ontbijt krabsalade met een gekookt 🥚

Manlief is onderhand ook beneden en het zonnetje schijnt af en toe. Toch maar het huis schoonmaken heb er nu de tijd voor🤣🤣🤣.

Een goede hulp

Manlief begint steeds meer te helpen in de huishouding ben er superblij mee samen werken en #thuisblijven# Ik ben de keuken aan het doen en hij het zuigwerk(voor de doordenkers onder mijn lezers,likwerk is meer zijn specialiteit)🤣🤣🤣🤣. De tuin is even voor wat het is als er beter weer aankomt is dat weer aan de beurt.

Hier hebben we een klein regenbuitje maar mensen toch een fijn weekend gewenst😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *