We gaan naar marakissa

geplaatst in: verhalen | 0

Samen met Osman gaan we een dagje weg,alvast met zijn vaste chauffeur afgesproken om half 10 te vertrekken naar Joop en Adama die runnen een bedrijf Marakissa.Rivercamp.

Het is een place to be voor vogelspotters.

Hoorde gisteren over jonge katjes vijf stuks.

Moeder houd alles in gaten maar ik kon wel foto’s nemen. Ibrahim had Osman gebeld dat hij er was dus we konden vertrekken naar de poort,toen we eraan kwamen was heel Ibrahim er niet en hebben we nog rustig een sigaretje gerookt. Uiteindelijk om tien kwam hij eraan,meteen instappen want de laatste keer kregen de taxichauffeurs onderling ruzie met elkaar omdat ze geen andere taxichauffeur hier op het terrein willen.

Maar nu gaan we op naar Marakissa Rivercamp een aantal keer gevraagd te hebben zijn we eraan gekomen. Eerst kennisgemaakt met Joop en AdamaTwee schatten van mensen Joop zat te vertellen hoe en wanneer hij was begonnen en hoe hij het bedrijf heeft opgebouwd,ik had even geluisterd en ben mijn bezig gaan houden met fotograferen.Zoveel vogels alle namen ken ik er niet van maar ik vind ze zo mooi kleine vogels en mooie kleuren ik heb mij zo goed vermaakt.

Adama heeft een lekkere lunch klaar gemaakt,want je moet wel een afspraak maken met ze. Patat,rijst,kip en salade heerlijk de patat was lekker krokant gebakken niet zoals op de strip slap en heel vettig. ook een Libelle gespot en hun hebben een moerasschildpad.Rond drie uur hebben we afgerekend en de prijs voor vier personen viel reuze mee. 1600 Dalaisi omgerekend ongeveer 32 euro bijelkaar.

Ibrahim had ons nog even de supermarkt gebracht voor water op de kamer en zette ons rond vijf bij het hotel af,we hebben voor deze trip aan hem 600 Dalasi betaald dat is ongeveer twaalf euro dat is geen geld.

Marco en ik hebben toen in de kamer nog even geslapen en toen naar de strip wat eten onderweg kwamen we Osman nog tegen en die zou ons gaan vergezellen maar eerst moest hij zich omkleden.

Bij 2 Rays een drankje genomen en gewacht met wat eten bestellen,we hadden alledrie niet veel honger dus Marco en ik namen een meat pie dat lijkt op een pasteitje bij ons en Osman gebakken uienringen.en als dessert had ik trek in een banensplitNog even bij de stars wat gedronken en gedanst en toen heerlijk geslapen💤💤💤.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *