Week 38 2020

geplaatst in: verhalen | 0

Goedemorgen deze maandagmorgen wat zal mijn gewicht nu dan zijn,ben jij net zo benieuwd als ik kijk dan hier beneden.

Maandagochtend 03:46.

Vandaag super mooi weer en ik installeer mezelf op de Vlietland heb op mijn werk twee cadeautjes gehad van mijn lieve collega en mocht ik open samen met Marco. Een andere collega Gieta had mijn Surinaamse huzarensalade gegeven ik wordt steeds vaker verwend. Op de Vlietland eerst de cadeau’s uitgepakt.

Deze was voor mij
Deze was voor Marco

Daarna hadden we salade’s op een toastje gepresenteerd en iedereen vond het lekker.

Ik deel hierbij het recept.

Recept van mijn collega Marie.

Dinsdagochtend mijn ontbijten/lunch gemaakt en heerlijk gewerkt na het werk twee maaltijdsalade mee genomen en voor het eerst een wandeling gemaakt over het veld.

Marco had er één met gegrilde kip en wat ik op de Vlietland aantrof was dat ze al het riet hebben weggehaald.

Nu kan alle bootjes op het water zien en je kan nu ook het andere stukje zien.

Woensdagochtend was mijn weeg moment benieuwd wat ik nu weeg kijk dan hieronder 👇👇👇👇👇

Het gaat echt de goede kant op vandaag hebben we samen van een heel klein bakje gegeten.

En omdat we vroeg thuis waren had ik nog een beetje bami van Tineke gegeten.

Tijdens het wandelen Homescapes gespeeld dan gaat die driekwartier zo om,want een uur free spelen en daarna mijn bedje in.

Donderdag kon een kwartier langer slapen en dan kan ik half uur later uit huis maar vandaag had ik een voertuig voor mij dat echt gruwelijk groot was en hij reed echt niet harder dan vijftig denk ik zodoende kon ik er een foto van nemen.

En er voorbij gaan is geen optie dus achter door tuffen dan ben je bijna tien minuten verder bij de benzinepomp aan de A4 sloeg even af en haalde een café latte het was echt lekker toen aankwam bij het werk was het allang op.

In de middag doorgereden naar de Vlietland en het waaide wel wat maar we lagen achter de bolderkar wel beschut en ik had wel trek maar nog niet echt honger dus ik nam drie crackers met tonijn salade en als avondeten een maaltijdsalade.

Even wat foto’s genomen hoe het er nu bij staat als je in het water staat en dan zie je vanaf de eerste foto tot waar ik zwem op foto 4

Rond zes reden we naar huis werd erg fris en morgen is mijn weeg moment heel nieuwsgierig kijk dan hieronder👇👇👇.

Toen ik erop stond dacht shit ik heb de afgelopen dagen niet echt gewandeld en alleen op de Vlietland op mijn luie reet gelegen en dit is het resultaat en daar ben ik echt niet blij mee. Morgen ook op de Vlietland gaan wandelen had gezien dat een veldronde tien minuten is dus dan vier rondes maken.

Na bijna 3 uur op de Vlietland aangekomen nog heerlijk van het zonnetje genoten en toen rond half zeven naar huis gegaan en daar heerlijk roti gegeten die Muriëlle gemaakt heeft en het via mijn collega Marie de tweelingzus heb gekregen

Even een lekker snack moment en daarna bijna een uur gewandeld en straks heerlijk slapen morgen genieten van het mooi weekend.

Zaterdagochtend twee crackers met cervelaatworst gegeten had zo’n vol gevoel en rond elf uur boodschappen gehaald bij de Aldi en de Jumbo. Thuis twee makrelen schoongemaakt en mee genomen naar de Vlietland en daar als lunch twee koolhydraatarme bolletjes gegeten een met makreel en een met tonijnsalade. Ons avondeten bestond uit slibtongetjes gemaakt door Mart uit Katwijk en ze waren weer super.

Na dit bordje vol werden we steeds geroepen naar de boot toe om nog meer te eten onderhand denk ik dat ik er wel zeven heb gegeten.💋Dank je wel Mart en Regina voor onze verwennerij💋. Nu nog een lekkere bak koffie en thee en dan bankhangen. Fijne zaterdagavond gewenst😘

Zondagochtend werd ik wakker om half zes moest naar de toilet en dacht kruip tegen Marco aan normaal lukt het niet,maar vandaag nog geslapen tot half negen lekker hoor. Kijken waar ik mijn week me afsluit aan gewicht.

Twee crackers met cervelaatworst en rond een uurtje of half twaalf een koolhydraatarm bolletje met makreel en toen een stukje wandelen. Het is super weer op de Vlietland niet te druk maar wel erg gezellig.

Mart zei we kunnen straks een boottocht maken kunnen jullie zie hoe groot het hier is en toen het zover was luidde hij de bel.

Met nog een ander stel zaten we en hebben echt genoten nooit eerder zo’n mooie tocht gemaakt. Later kwamen Nienke,Joost en Bente ook nog had daar mijn wrap gegeten en daarna gewandeld alleen in het zon gedeelte.

Rond kwart voor zeven opgeruimd en nu richting huis ik hoorde van een Jan die we op Vlietland kennen dat hij vond dat ik afgevallen was en daar doe ik het voor zo blij en super gelukkig……. nog twee weken dan wordt ik weer nuchter geprikt.

Fijne werkweek voor degene die moeten werken 😘😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *