Week vakantiespelen

geplaatst in: verhalen | 0

Ieder jaar organiseert Bodegraven-Reeuwijk de voor de kinderen de vakantiespelen en dat duurt maar één week ik weet niet hoe het precies gaat maar je kan je kind inschrijven en dan krijg je neem ik aan een bevestiging hier over (wie weet als we ooit kleinkinderen hebben🤣🤣🤣).

Een week van te voren wordt alles opgebouwd en dan komen de kinderen op maandag zich melden één keer had ik in die week vrij en dan is de hele straat vol met auto van wegbrengende kinderen.

Ik weet niet of je daar zomaar naar binnen mag om te kijken of is het alleen voor ouders van kinderen die daar zijn ingeschreven. Maar ik heb wel wat foto’s gemaakt van de ingang.

Het thema is de Olympische spelen de rondweg is helemaal afgezet met hekken en op die vijf dagen wordt alles geregeld door vrijwillige verkeersregelaars het is allemaal top geregeld en de laatste dag dan is er een hele optocht door de straten met muziek en dansen.

Ze hebben over het algemeen heel mooi weer gehad maar op hun Facebook pagina zag ik dat woensdag uitgevallen was ivm het weer en dat had de organisatie besloten veiligheid op de eerste plaats en dat is natuurlijk wel belangrijk.

Vrijdag had ik mijn auto van de lader afgehaald en wilde naar mijn oprit rijden en werd tegen gehouden omdat ik tegen het verkeer inreed wat normaal nooit zo is maar met deze week dan wel volgens de verkeersregelaar ik legde hem uit daar woon ik en daar moet ik heen en toen mocht het.

Nog een paar foto’s gemaakt van waar de crew zich bevond.

En een plek waar ze het feest later gingen geven voor de afsluiting.

En volgens mij steken ze dat in de hens en dan is het weer afgelopen,maar eerst de optocht.Dit keer was het minder dan twee jaar geleden dat is even een tijd geleden maar dat kwam ivm met corona.

https://my.isset.video/video/share/VMQxDOwY

Dit is een stukje van het begin en de tweede is een stukje van het einde.

https://my.isset.video/video/share/myRaJPAR

Misschien leest er iemand mijn blog dan kan hij/zij mij vertellen of je gewoon op zo’n terrein mag kijken,hoor het anders wel,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *