Weekend vieren

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen wat filmpjes gekeken het was hier nog bewolkt en pas later op de dag kom het zonnetje door heb wat boodschappen in huis gehaald om straks naar de Vlietland mee te nemen.

Rond twaalf uur gingen we rijden en Maja kwam wat later zij wilde nog dingen in huis doen en ook wat uitslapen want haar vakantie is deze week begonnen hopelijk krijgt zij zulk mooi weer als ik heb gehad.

Wij gingen eerst wat zwemmen samen met Nico,Marion en Rob van strandje tot strandje en ik weet niet waarom maar het ging mij beter af nu Marco mij steeds corrigeert dat ik mijn slagen rustiger moet gaan maken en mijn voeten tegen elkaar moet klappen. Ik was minder vermoeiend dus besloten we ook weer meteen terug te zwemmen dat ging ook heel goed.

Kreeg daarna wel honger dus heb even een kaas-ui bol genomen met cervelaatworst wat overigens heerlijk heeft gesmaakt.

Vind het heerlijk bollen van de AH ze zijn wel wat prijzig maar de volgende dag zijn ze nog heerlijk zacht.En Marco vind de Krentenbollen lekker die ik overal kan halen maar wij zijn later met z’n twee nog een keer gaan zwemmen maar niet op en neer en toen lag ik heerlijk op te drogen en dan val ik eigenlijk vaak in slaap,kwam er ook nog bij Marco was even bij Nico en Marion aan het praten.

Toen ik wakker werd na denk ik een uurtje slapen was Maja er ook en toen even gezellig zitten kletsen en Marco gaf mij aan dat hij aan Nico gevraagd had om mij weer een keer mee te nemen zonder hem. Hij wilde weten of het dan ook lukt om minder vermoeid aan te komen op het andere strandje en dat deed ik dan ook want ik deed het in het begin vaak om met hun te zwemmen en Marco ging nooit mee.

Dus ik begon met zwemmen kwam bij het strandje aan we waren nog aan het zoeken waarom Marion zwom die is zo ver uit de kant aan het zwemmen en dat vind ze heerlijk alleen het is veel beter om zo’n boeitje mee te hebben dan kunnen de boten je beter zien.

Maar we stonden dus daar en toen zeiden ze zullen we ook terug gaan zwemmen en daar had ik even geen rekening mee gehouden halverwege wilde ik eigen op mijn rug maar ik had beloofd aan Marco dat ik het alleen op mijn buik doe dus gewoon de schoolslag volgens heet dat zo.Maar toen we aan kwamen hing mijn tong op mijn knieën dan ga ik te snel en dan adem ik ook veel te vlug ik had het wel gered maar ik ging liggen en weg was ik en denk dat ik toen bijna twee uur heb geslapen omdat het zoveel inspanning heeft gegeven.

Toen ik wakker werd was het veld al wat leger geworden en vroeg Maja:”of ik al wat trek had”. Even plonzen om wakker te worden wat ik ook gelijk heb gedaan en daarna hebben we een heerlijk uitsmijter gegeten.

De tijgerbollen die Maja bij de Lidl haalt zijn in de middag/avond nog heerlijk knapperig had ze van de week bij de Aldi gehaald (Marco zei de jumbo maar die verkoop ze niet) die waren wel vers maar van binnen heel droog en als ik ze van de AH meeneem dan pak ik degene die als laatste gebakken zijn want die zijn dan nog lekker knapperig.

Sjaak wilde eigenlijk los maar er was nog wat volk op het strand dus hadden we hem aanlijnt gelaten maar wat verder gedaan en dan kijkt hij naar ons wat doen jullie nu weer met mij.

Later heeft Marco even gepeild wat andere mensen er van vonden toen mocht hij los lopen lekker rennen en ravotten met een bal die we steeds weg gooien.

Hier wacht hij op Maja want het was haar beurt om te gooien daarna waren we aan het kletsen met een man Jacco volgens mij schrijf je zijn naam zo en ik zette koffie hij wilde niks en rond half negen werd het frisser en dan is het tijd om op te ruimen en naar huis te gaan.

In totaal vijf keer gezwommen maar morgen ga ik toch weer proberen ook met andere weer mee te zwemmen ze zeggen het hè de aanhouder wint,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *