Weekend

geplaatst in: verhalen | 0

Tijdens mijn pauze werd mij gevraagd of ik maandag nog mee kon helpen want de Vomar gaat pas dinsdag openen en ik zei:”dat moet je met Mustapha overleggen”. Sterre zei:”ik moest het met jou afstemmen vandaar mijn vraag aan jou”. Ik ben net de moeilijkste dus ik zei:”dat is goed,maar open ik eerst in mijn filiaal”. Dat wist zij niet goed dus voor ik echt de deur uitliep had zij antwoordt op haar app gehad.

Ik begin eerst in mijn filiaal en dan ga ik daar naar toe hopelijk kan ik dan meteen een parkeerplek vinden en hoef ik geen tig rondjes te rijden.

Zag vrijdagochtend die heel toevallig staan en dacht je moet al je bezittingen goed beveiligen want voor je het weet is het zo verdwenen.

Het geen duidelijke foto maar de naam staat alvast op de gevel en nu is het toch een feit Deen eruit,Vomar erin hopelijk heeft hun sluiting voor meer klanten gezorgd bij de AH.

Nu heerlijk genieten van mijn welverdiende weekend heerlijk vis gehaald,zag ik nu pas dat de lekkerbekken opgeslagen zijn met €1,00 maar alles word duurder in het leven. Welkom in 2021 toch letten wij ook op de kleintjes in onze portemonnee.

Was ook wel weer gezellig om de vaste klanten Huib,Henk en Peter te zien aan de kraam van Abram. Huib die vroeg:”het met mij ging”. Ik vertelde hem:”nu wel weer goed”. En toen vroeg hij:”hoezo”. “Nou ik had bijna zeven weken geleden last van draaiduizeligheid”:vertelde ik hem. En hij begreep gelijk hoe vervelend het was. Een vriendin van hem had het ook zo erg,maar af en toe heeft ze er een dag of twee er last van. “Dat is echt erg hoor dan is het chronisch. “Ja,dat klopt en er is niks tegen te doen”:antwoordde hij.

“Maar gelukkig gaat het weer goed met je en weer leuk om je te zien“:zei Huib. Fijn weekend allemaal tot volgende week. En weg was Huib. Cor was er niet die werd geopereerd aan zijn knieën en voorlopig zien we die niet. Mocht Cor het lezen heel veel beterschap gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *