Weer aan het werk

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag is het mijn tweede werkdag en ik had niet gedacht dat het zo erg ging vriezen,normaal zie je door onze straat een strooiwagen rijden dan weet ik dat ik mijn vriesdoek over mijn auto moet doen. Dus toen ik beneden kwam zag ik door het keukenraam dat de auto’s allemaal wit waren en ik wist dus niet dat het ijzel was.
Snel door het zijraam kijken daar zag ik mijn autootje staan en die was heel wit.
Dus ik moest wel krabben en dacht even iets eerder uit huis gaan zodat ik genoeg tijd heb om te krabben en dan kan ik ook mezelf nog even opwarmen.
Heb ook het nog even geprobeerd te filmen hoop dat het goed gelukt is……….
Toen ik klaar was met krabben heb ik binnen nog even mijn warme thee opgedronken.
IMG_0588
Het was zo koud dat ik mijn mooie muts opgezet heb…….en ik kon niet beide doen een foto maken en krabben dus je ziet alleen mijn mooie krabhandschoen.
Eindelijk kon ik vertrekken en onderweg had ik nog niet helemaal door maar toen ik de afrit nam om naar de N11 ging zag ik op de weg een vrachtwagen, maar toen ik wilde in voegen keek ik in mijn spiegel maar zag niets en de vrachtwagen die ik eerst zag was zo verdwenen door de mist.
Ik dacht ijzel en mist wat een rot combinatie goed opletten en op de N207 zijn ze met de weg bezig en daarom reed ik op mijn gemak tot ik de afrit voor de A4 moest hebben en daar leek het wel of de mist op getrokken was en toen kon ik wat harder rijden.
Het was wel weer een perfecte dag dat zo koud was en ik dacht gelukkig kan je straks lekker een bakkie latte macchiato nemen……om mij lekker op te warmen en nu snel aan de slag………..
Ik hou het kort ik heb heerlijk gewerkt…………….

Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *