Weer een kat gespot

geplaatst in: verhalen | 0

Had net de tuindeur open in uit mijn ooghoek zie ik een zwarte kat door de tuin wandelen en echt op zijn gemak. Ik haal mijn mobiel van de lader en sluip naar de tuindeur. Zie ik heb echt in jagersstand liggen,wat heeft hij in de druivenstruik gezien. Zachtjes ga ik achter hem/haar staan en maak er een foto van.

Na de foto geef ik een hele hard gil waarbij het ineens schrik en denk waarom moet jij dat voor mij verpesten.

De kat rent naar achter want nu kan het niks meer want deze vrouw die verstoort alles. Ja,hier moeten ze de vogels met rust laten. Sorry katten lezers ik ben echt klaar met al die jagende katten in mijn tuin.

Het denk ik verschuil mij in de struiken dan laat zij met rust,echt niet ik wil dat je vertrekt en ik fotografeer je nog steeds.

Het kijkt naar mij en ik naar jou,hou je in de gaten hoor.

Ja,je kan via de zijkant eruit ga dan want ik sta hier nog steeds hoor. Maar volgens mij zit je lekker op je gemak of irriteer ik jou.

Het kiest toch eieren voor zijn geld en gaat op zijn gemak er vandoor.

Wat denk je loop rustig dan gaat zij ook weg, dat doe ik niet sorry loop maar sneller weg uit mijn tuin.

Kijk nog maar even achterom ben er nog steeds hoor ga dan weg want ik blijf het is mijn tuin en jij bent een indringer hier.

Dan gaat het eindelijk mijn tuin uit en uit de druivenstruik hoor ik weer heerlijk vogelgezang. Zouden ze mij bedanken met hun gefluit als dat zo is geen dank mijn vogel vriendjes.

Maar ik volg je nog steeds hoor en zie via de voorkant vertrekken dag indringer jij ben niet de enige die ik verjaag. Marco vraagt mij;”kleuter wat ben je aan het doen”. “Ik verjaag die kat”;antwoordt ik. Dan ga ik weer gerust op de bank zitten.

Fijn weekend,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *