Weer een lekkage geconstateerd

geplaatst in: verhalen | 0

Wat een ellende zie ik weer een lekkage plek op mijn plafond snel de cv-ketel monteur gebeld en gevraagd of hij langs kan komen om hem te repareren want straks wordt het slechter weer de winter staat voor de deur en ik wil geen kou lijden.

Hij kon zaterdag even langs komen had hem de waterschade al geappt hopelijk is het geen rot plek waar hij moet zijn weet wel heb zelf gekeken het is in de middelgrote kamer achter het muurtje.

Maar hij vertelde mij volgende keer moet je gewoon stoken want dan zet die buis weer uit als het koud is krimpt het dus dan weet ik nu ook weer en ik moest hem wel even helpen zodat hij die plek in de gaten kon houden als het nog water lekt ik bij de cv-ketel om water te vullen want die hele ketel was leeg.

Hij was toch wel even bezig geweest en ook om de onderdelen gehaald dus bij elkaar was hij drie uur aan het werk maar meteen mijn radiators ontlucht van boven en beneden dus nu alleen in de gaten houden dat het echt niet meer lekt maar als de cv-ketel monteur is geweest dan is het altijd goed gedaan nu alleen maar vooruit kijken en niet meer achterom dit was mijn weekend en weet je het was wel even fijn dat het zo snel gedaan kon worden,

Fijn weekend,liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *