Weer een omleiding

geplaatst in: verhalen | 1

Voor de zoveelste keer kon ik de afrit naar de A4 niet nemen wat een drama soms rij ik terug richting Leiderdorp en dan neem ik de rotonde en dan over de A4 terug richting Amsterdam.

Maar vandaag richting Lisse en dan helemaal richting Hoofddorp en dan rij je in principe helemaal om maar gelukkig neem ik altijd ruim de tijd.

Uiteindelijk ben ik ruim tien minuten te laten en dan kan ik zo geïrriteerd zijn omdat het voor mijn doen te laat is. Sommige komen minuten of uren te laat bij ons en die schamen zich er nooit voor.

Maar doordat ik geïrriteerd ben van die omleiding is mijn dag ook verder geïrriteerd en dan raak ik van iedereen geïrriteerd en dan mis ik mijn maatje wel die een dagje vrij heeft.

Dat is mijn gevoel dan moet ik van mezelf een stap harder werken ik lijk wel gek zou manlief ook zeggen. Donderdag bijtijds weg gaan gelukkig begin ik om zes uur,laatste dagje voor het weekend begint.

Alvast een lijstje gemaakt we willen lekkere bruine bonen soep eten echt een weer ervoor dus even de tanden op elkaar schouders eronder en weer doorgaan. Wens iedereen alvast een fijn weekend toe,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *