Weer een stukje gedaan

geplaatst in: verhalen | 0

Het zonnetje kwam even door dus ik dacht ga even wat in de tuin doen en laat ik nou al een stuk schoon gehaald te hebben tot ik besloot om er een foto van te maken niet echt slim van mij.

Bak was vrijdag opgehaald en geledigd en nu zit hij al weer bijna vol en dan heb ik alleen het pad wat leeg gehaald.

Om met die GFT kliko voor te kunnen komen maar de boompjes zitten diep geworteld gelukkig heb ik het meeste met wortel en al verwijderd.

Nu wachten voelde wat druppels maar zie niks meer op de tafel neerkomen dus kan weer zo verder gaan. Voor ik aan voorkant kan beginnen moet al die distels weghalen die vind ik de ergste onkruid omdat je de iniemieni doorns niet ziet maar heel goed voelt.

Hier al wat van die boom weg gehaald en heel veel distels die er tussen door groeien maar ik heb weer veel werk verzet vind ik zelf.

Nu moet ik stoppen omdat mijn kliko vol zit dan kan ik wel doorgaan en alles in de achtertuin gooien tot ze weer de kliko leeghalen en dat is pas op 23 sept dus nu nog komen ze om de twee weken in de winter een keer in de drie weken.

Maar ik kom steeds een stap verder in onze tuin straks is hij zomer klaar als de winter er aankomt🤣🤣🤣. Nu weer dertien dagen wachten komt goed,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *