Weer iets om te proeven

geplaatst in: verhalen | 0

Deze lagen een tijdje geleden bij de Aldi en Lidl in de vriezer en ik vroeg aan Marco: “Zouden die al klaar zijn,of moet daar nog iets mee gaan doen”. Ook aan mijn AH Bessie had ik het gevraagd aangezien zij ook alles lekker vind en dat wilt gaan proeven.

Maar zij kende het niet ook niet,maar ik wil wel weten hoe het smaakt want zulke grote garnalen heb ik nog niet gegeten.

Je moet ze laten ontdooien en dan zijn ze gereed om gegeten te worden dat hadden afgelopen zondag gedaan ik was wel ongeduldig wilde er meteen een eten. Maar ze waren nog wat bevroren dus in het zonnetje gelegd en wachten eindelijk waren helemaal ontdooid en Marco liet mij zien hoe je het staartje ervan trok.

Ze zijn heerlijk blij dat ik toch twee dozen mee heb genomen ze waren best prijzig €4,69 maar ik wilde toch proberen en zo eten we samen er heerlijk van garnalenring met chilisaus.

Nou dat heb ik ook weer iets wat ik op mijn eetlijst kan toevoegen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *