Wel of niet

geplaatst in: verhalen | 1

Toen ik vanmorgen opstond scheen het zonnetje zo lekker dat ik vroeg uit de veren kunnen we naar de Vlietland,maar hoe verder de ochtend vordert denk ik zullen we wel of niet gaan.

Ga wel alvast naar de viskraam misschien veranderd het weer toch naar overweldigend zonnige zaterdag.🤪🤪

Toen ik aankwam stond één man die in gesprek was en ik begroette de twee mannen met goedemorgen en meteen werd mij gevraagd:”vier lekkerbekken”. De eigenaar weet wat ik altijd neem dus ik antwoordde:”ja,graag”. Rekende meteen af en toen vroeg hij:”lust je een stukje kibbeling “. “Nou daar zeg ik geen nee tegen”: antwoordde ik.

Lekker deze opgegeten en nu wachten tot de lekkerbekken klaar zijn in de tussentijd waren er nog twee klanten dus het begon aardig druk te worden. Ik vind deze lekkerbekken echt lekker en dan laat ik ze aan beide kanten kruiden.

Nog langs de Aldi om bolletjes te halen en wat ijskoffie dat ik lekker vind met het warme weer.

Thuis aangekomen had Marco de tassen al ingepakt en hop naar de Vlietland. Het was nog niet erg druk maar best wat aanloop. Het water was heerlijk af en toe een duik erin en lekker luier op ons kleedje. Toen kwam Melanie eraan en lekker zitten kletsen en na een tijdje kwam ook Jan het veld op en later kwam Tess ook aanschuiven wel op anderhalve meter van elkaar. Nou de lekkerbekken werden tussendoor lekker opgegeten wat hebben wij weer genoten op de Vlietland.

Hopelijk genieten zondag weer van een gezellige en zonnige dag.😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *