Werk aan de tuin 4

geplaatst in: verhalen | 0

Kregen een app dat hij zondag rond twaalf komen en dan hopen dat het afkomt dan zal ik echt blij zijn als alles er mooi en strak bij ligt.

Ik was alweer om zeven uur beneden even alles afgewassen waar ik gisteren niet aan toe ben gekomen en nu lekker relaxt een spelletje aan het doen.

Was gisteren al bezig een doos aan het vullen met mijn coca cola spullen maar heb nog meer te gaan straks een doos boven brengen kan ik daar mee beginnen.

Om precies twaalf uur kwam hij eraan en hij heeft nu de wallblocks gelijmd maar komt 10 blocks te kort en nu vroeg Marco nog drie extra blocks voor de voortuin dan is het randje ook stevig van de oprit morgen komt hij met zijn collega om het af te maken hopelijk wordt die boomstronk ook weggehaald zodat het worteldoek er beter in kan liggen maar voor nu ziet het er perfect uit.

De zitkuil wordt wel heel gaaf hoor en tot nu toe super blij ermee morgen weer een dag wordt gelukkig niet heel vroeg maar rond de klok van negen of half tien voor nu een fijne relaxte avond gewenst,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *