Werk in uitvoering

geplaatst in: verhalen | 0

Dinsdagmorgen half acht werd er aangebeld dat als we weg wilde met de auto dan moest hij van de oprit gehaald worden,want ze gaan de stoep open breken voor het Delta glasvezel en zo moest ik Marco wakker maken.

Zeven mannen met oranje hesjes zijn bezig alle buren zette hun auto op een parkeerplek ik kon mijn auto weer op de oprit plaatsen.

Kijken of ik straks van het gat een foto kan maken ben benieuwd hoe lang zoiets gaat duren.De mannen hebben het nu al warm terwijl er zacht druppels naar beneden komen twee hebben hun jassen op ons hek laten hangen.

En een klein graafmachine staat voor ons hek daar mee moeten ze graven om die kabel in de gleuf te zetten.

De mannen zijn bezig met het kabel erin leggen en stampen dat dan aan bij ons voor zijn ze klaar bij de buren zijn ze nog bezig.

Ze hebben onze tegels alweer terug geplaatst en dat heeft nog geen uurtje geduurd denk dat zij nu een koffiepauze hebben genomen ze hebben zelfs een mobiel sanitair op de stoep staan.

Ik ben zo’n nieuwsgierig aagje moet alles weten en zien en natuurlijk foto’s maken vandaar ik even naar buiten ben gelopen om alles te bekijken.

Er was een man die alle tegels aan drukte met een speciale machine vanaf nu ligt er glasvezel in de straat en de rust is wedergekeerd maar nu gaan ze verder in de volgende zijstraat en het zonnetje komt door de tassen zijn ingepakt en dan genieten van mijn korte vakantie.

Fijne dag gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *