Werken aan de tuin 2

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was vroeg wakker zeven uur we hebben zo lekker geslapen welles waar heeft Marco twee slaaptabletten genomen een om kwart over negen en een om half twaalf en uiteindelijk is hij wel in slaap gevallen.

Zat hier rustig te peinzen en twee kaarsen heb staan branden dan relax ik wat beter heb toch wel wat op mijn bordje om te verwerken het overlijden van mijn broertje en het geen contact hebben met hem dat maakt het zo moeilijk om dat te begrijpen en het idee dat het welles waar zijn maten waar hij mee in dienst heb gezeten en geen een familielid die hem heeft kunnen begroeten.

Maar weer even met beide benen op de grond de chauffeur van Van Dam staat hier voor de deur al het grind uit te laden met zijn grijper.

De worteldoek heb ik al in de achtertuin gedaan twee stuks

De tuinman kwam half tien aan even koffie gegeven en Marco gezegd vanaf half tien gestart

Nog een kub en de wallblocks die komen er straks nog aan de chauffeur is echt top omdat het hek er niet tussen uit is gehaald hebben we hem iets extra’s gegeven.

Vandaag is hij alleen al het hout heeft er uit gehaald waar voorheen bloembakken van gemaakt waren en straks is het een ander beeld en er heel benieuwd naar straks nog foto’s nemen van er al gedaan is.

Morgen wordt het grind erin getrapt dan is dat straks klaar en de wallblocks dan is onze tuin weer mooi ben er zo blij mee als het helemaal af is,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *