Werken aan de tuin

geplaatst in: verhalen | 0

Om zeven uur was ik beneden alles van gisteren uit de vaatwasser opgeruimd en lekker relaxt een spelletje gedaan dat doe mij op het moment heel goed.

De tuinman en een zijn vriend kwamen om half elf aan nadat hij geappt had dat ze wat vertraging opgelopen hadden maar dat maakt niet uit we lopen niet weg. Marco legde uit wat er precies gebeuren moet en toen begonnen ze gelijk met hun werk alles werd gesorteerd en in de container gegooid ik zal even wat foto’s erbij plaatsen

En dit is het terras van voor en na dat zij alles opgeruimd hadden.

En we zijn nog even naar de dokter geweest want Marco kreeg slaappillen maar die werken niet heel goed en misschien is het daarom dat hij zich nog niet lekker voelt anderhalf jaar is dit aan de gang.Ik kon ze later ophalen en hopelijk slaap hij vannacht beter maar even een foto van de container nu.

We zijn blij met de afspraak wat we nu met deze tuinman hebben gemaakt een uurtarief en dan eind van de dag gelijk afrekenen. Ik vond het wel zielig met die regen en wind maar had ze wel goed verzorgd met warme koffie,warm saucijzenbroodjes en blikjes drinken was toch vandaag precies 6,5 werk wat zij hebben gedaan en nu ziet het wrak stukken beter eruit.

Morgen wordt het grind geleverd 11 kub en de wallblocks die gaat hij gelijk plaatsen tuintje wordt al mooi straks van de zomer lekker genieten samen ontbijten en af en toe genieten van de avond.

Morgen het vervolg van de tuin,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *