Werkweek 23

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 5 juni bloed geprikt was ik er pas van 10:00 tot 14:00 was best een lange ruk maar het was mij ook best zwaar vier uur werken was rond drie uur thuis makkelijk gegeten Mariela had afgelopen vrijdag eten voor mij meegegeven nou plaats ik haar foto hier zodat men weet wat ik precies heb gegeten.

Ik had dit zonder rijst maar met een kip burger erbij.

Dinsdag was ik verdrietig waarom weet ik niet maar stond op de markthal later heb ik mijn Bessie geholpen omdat zij alleen stond en de tranen prikte achter mijn oogkassen maar ik beet vreselijk veel op mijn tong en onderweg heb een potje gejankt en dan heb ik wat troostfood nodig en dat is wat ik hier onder toon.

Zo noemde Marco dat als weer eens een patatje nam.

Woensdag gewerkt heb de wand opnieuw ingedeeld en daarna richting Haarlem had om twee uur een afspraak en ik ben blij dat sommige dingen op zijn plek valt maar misschien blog ik daar ooit nog over. Ik had begin van de week eten uit de vriezer gehaald en omdat ik niet veel trek heb neem ik zo’n Chinese bak voor twee dagen en vandaag had ik de eerste helft van mijn andijviestamppot met een gehaktbal gegeten.

Donderdag heb ik markthal gestaan mensen die bij de AH werken weten waar ik het over heb had drie halve karren met ook nog andere versproducten erbij dus dat moest ik uit sorteren en toen de restanten had nagelopen en alle vulling erin gedaan had kreeg ik de vraag:”of ik de kastjes van de buitenkant kon schoonmaken en toen was het mijn tijd ook had de arbodienst nog tussendoor gebeld had een fijn gesprek. Wat ga ik eten mijn Bessie’s eten heb er een ei bij gedaan dank je wel nog lieverd voor het lekkere eten.

Vrijdag sta ik gewoon bij de bakkerij dan zal ik wel met de stoep beginnen en misschien heb ik tijd om te tellen misschien hoor.Maar het was anders ik begon om half negen omdat er een collega niet was komen opdagen en daarom sneed ik het groot brood kon wel merken dat zij uit de bakkerij al rekening houden met de zomermaanden want we kregen minder brood aangeleverd maar dan wordt het via bakplan wijzigen van het L&P brood om bij te bakken maar het ging wel lekker en uiteindelijk ging ik om half één weg ipv één uur. Het was op de terugweg best al druk denk dat iedereen dacht bijna weekend en het is mooi weer dus we gaan vroeg naar huis heb alvast wat boodschappen gedaan voor komende week dat doe ik nu sneller maar heb het laatste beetje van mijn Bessie’s eten gegeten met een kabeljauw burger die ik ingeslagen heb bij de AH in Bodegraven.

De laatste tijd heb ik niet veel honger dan eet ik kleine portie‘s als avondeten lekker gesmuld nog even een spelletje gespeeld en een serie gekeken op Netflix en om acht uur lag ik op bed mijn lichaam is moe en rond de klok van tien deed ik mijn mobiel weg en hoop dat ik in slaap val,maar het is best warm in de slaapkamer weet niet wanneer ik echt ben ingedommeld maar om half zes vanmorgen gingen mijn oogkleppen weer open maak niet uit straks wat sporten en van het weekend genieten.

Fijn weekend gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *