Werkweek 3/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 15 januari:

Zondagavond deed ik mijn auto op de lader en zag op mijn ruiten al een klein beetje sneeuw liggen morgen maar mijn auto klimatiseren voor ik vertrek en uitkijken met gladheid.Gelukkig viel het wel mee met de gladheid en ben wel rustig gaan rijden.Was een interessante dag moest die Engelse dame leren uitzetten dat ging volgens mij heel goed moest wel om 05:30 -14:00 werken en toen ik naar huis wilde gaan was het apparaat van de slagboom eraf gereden een andere had een vette kras op zijn auto daar door.

Hierboven zie wat de temperatuur was maandag lekker gewerkt.

Dinsdag 16 januari:

Mijn zoon is vandaag jarig gefeliciteerd Robby met je verjaardag vandaag begin ik pas om 06:00-14:00 en het heeft gesneeuwd.

Kreeg al een app om morgen rustig te rijden zo lief mijn leidinggevende maar nu eerst een bakkie en mijn Bessie ophalen.We waren ruim op tijd en ik had al een kleine uitglijder op de rotonde gehad was zo geschrokken en nam de rotonde opnieuw want ik durfde niet achteruit te rijden.Het was echt waterkoud hoor maar we hebben alles uitgezet en ik tel mijn dagen af dan heb ik drie weken vakantie heerlijk uitrusten en geen wekker die mij wakker maakt wel even kijken wat ik wil gaan doen die drie weken.

Woensdag 17 januari:

Nog met deze dag drie dagen werken heb er echt zin in lekker drie weken niks aan mijn hoofd en lekker proberen te genieten van de rust maar ook van het geluid van mijn wekker heerlijk heb nu al zin in.Moest om 05:30-14:00 werken het was een dag met lekker veel kletsen maar ook keihard werken.Had ik pauze raakte ik in gesprek met de manager en een dame die bij haar was zij is de manager van mijn leidinggevende want ze vroegen hoe het met mij ging en ik vertelde dat ik bijna vakantie heb en dan tijd heb om bij te komen ook dat ik zaterdag een high tea heb met een aantal mensen bij mij thuis om het leven te vieren zoals Marco dat steeds tegen mij zei meisje ga straks lekker genieten en maak weer mooie herinneringen en dat ga ik zeker vanaf dit jaar vorig jaar was het veel verwerken en alles regelen nu is het alleen maar tijd nemen voor mezelf…….heb toevallig een hotel geboekt voor drie dagen en twee nachten met ontbijt erbij kijk wel wat ik in de avond ga eten.Het is echt een lekker vooruitzicht dat kan ik je wel vertellen heb ook wat knopen doorgehakt heb een offerte getekend voor isolatie bij het bedrijf Holland Isolatie Service daar komt ook een aparte blog over.

Donderdag 18 januari:

Vandaag begin ik pas om 06:00-14:00 benieuwd wat ik ga doen op de afdeling iedere keer als ik om 06:00 moet beginnen is het een raadsel.Eerst mijn mobiel verder laden voor ik vertrek en mijn auto klimatiseren.Dan ga ik vandaag weer een lekkere kop koffie halen en dan naar mijn werk mijn één na laatste dag Bessie was al vroeg begonnen maar toen ik eraan kwam stond ik erop om het groot brood te doen en dan zet ik L&P en zoet &hartig uit maar eerst het gebak vullen gelukkig geen restanten nu snel brood vullen en snijden daarna bakken twee de ronde heb even wat foto’s gemaakt hoe ik te werk ga.

Daarna heb opgezet tweede ronde en gebakken daarna uitgezet L&P daarna nog gesneden wat leeg was en daarna zoet&hartig uitgezet was vlot klaar ermee en voor ik het wist was het bijna tijd snel de stokbroden ingepakt en de afdeling geveegd en nu snel naar huis straks zwemmen lekker relaxen tot het tijd is morgen laatste dag ik ben zo blij maar ook wat down want mijn schat zijn geboortedag is het dan.

Vrijdag 19 januari:

Lieve Marco ook al ben je niet meer hier maar diep in mijn hart denk ik hoe ik altijd jou verraste met je verjaardag gelukkig keek jij nooit in de brievenbus dus de kaart die ik voor jou stuurde kan ik stiekem op de tafel neerzetten lieverd gefeliciteerd in heaven love you 😘😘. Morgen begin ik om 05:30-14:00 dat zal een dag met een zwart randje zijn maar ik ga het leven vieren zoals jij het wilde……Sowieso begin ik op klein brood tenzij het anders vermeld wordt.Het heeft weer gesneeuwd vannacht ga ook wat eerder uit huis weg. Om vier reed ik weg en hier hadden niet gestrooid en dacht rij heel de N11 af en dan over de A4 en ik keek op de klok en dacht is het echt vier uur ik begin pas om half zes maar gelukkig onderweg nog uitgeglipt was zo bang van baan 1 zomaar op baan 2 dan weer terug op baan 1 vervolgens op baan 3 dan kwam ik weer rustig op baan 1 maar ik scheet echt alle kleuren van de regenboog en door dat het nog hard ging sneeuwen heb ik bessie gebeld zodat zij mij rustig kon maken op het werk aangekomen trillend van de adrenaline nog snel een peuk en dan maar beginnen met werken schoonzus en Joost hebben mij geadviseerd om een slipcursus te nemen zodat je beter weet wat je kan doen in zo’n situatie ga kijken misschien in mijn vakantie gaan doen.Ik ga lekker vier weken genieten ipv drie wat ik eerst zei mensen volg mijn blog maar mijn werkweek wordt dan vakantie week fijn weekend,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *