Werkweek 7/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 12 januari:

Wordt ik om 07:52 gebeld door Bessie dat ik toch moet werken hoezo ik sta op de planning vrij in de AH app en op GO Sam ook maar toen na het belletje keek stond ik erop.Ik weet niet hoe jullie het doen maar als ik op mijn planning kijk ga ik niet dagelijks daar naar kijken sorry ik heb een leven buiten AH en voor mij is één tot twee keer genoeg om mijn planning in de gaten te houden maar als je leidinggevende het veranderd zal je moeten bellen of appen op tijd.Ik kan hier zo boos om worden want ik moet rekening houden met mijn auto die ik op tijd moet laden maar ook met de tijd om op te staan.Ik woon 44 km van mijn werk vandaan wat voel ik mij klote zeg en ook nog een beetje schuldig terwijl ik dit niet hoef te zijn.

Dinsdag 13 februari:

Vandaag was ik wel op tijd want ik wist dat ik moest werken ik kan mij soms zo klote voelen als er iets gebeurd waar ik geen grip op kan hebben. Maar het is een andere dag begin om 05:30 -14:00 wat heb ik gedaan gebakken en het was best een gekke huis vele zoete producten zijn 2de halve prijs en dan hebben we alle producten met kaas erin ook in de bonus wat een gedoe zeg.Maar wat zo gek is heb je net alles erin gedaan is het in no-time weg en dan hebben we ronde bakkers broden voor 0,99 cent en dan krijg je te kort aan broden geleverd echt niet normaal zeg vaak gebeurd het hebben we iets in de aanbieding zijn ze tijdelijk niet leverbaar gezellig hè en wij maar zeurende klanten wat ik wel kan begrijpen maar toch wij kunnen als verkopers van de afdeling er niks aan doen en toch denken klanten het wel.

Woensdag14 februari:

Valentijnsdag geef je geliefde een cadeautje dat is er voor mij niet bij maar ondanks mijn innerlijke verdriet wat ik toch bij zulke dagen heb ben ik toch en vele collega’s met mij verrast een collega heeft iedereen een rode roos geschonken en van de leidinggevende kregen we allemaal een gele roos ik heb ze even in een hele speciale vaas gezet.

Moet ooit zo mooie dunne vaasje kopen maar nu doet dit flesje het even van wat vrienden een mooie gift plaatje gehad ik wil ze hiervoor bedanken heb vandaag van 05:30-15:10 gewerkt want we kwamen niet toe aan de uitzet van zoet&hartig en in het laatste uur dat ik werkte had de collega die ons overnam het gedaan maar dan heb ik wel dat ik even een twintig minuten in de file heb gestaan daarom even wat gegeten bij het brugrestaurant want ging bijna van mijn stokje heb mijn lunch om 11:00 gehad en dan was ik pas om 17:10 thuis en dan heb kort tijd om wat fatsoenlijks te eten want om 19:30 ga ik al naar mijn bed toe om een goede nachtrust te hebben.

Donderdag 15 februari:

Het was weer een lekkere dag maar ik werk nog maar een dag met Bessie en dan heeft zij drie weken vakantie wat ga ik haar vreselijk missen altijd heel veel zin om te werken met haar vandaag begon ik om 05:30-14:00 had zo hard gewerkt ben gewoon kapot maar drie weken ik moet er gewoon niet over nadenken want anders raak ik nu al gestresst ervan.Ik had afgelopen zaterdag in Leidsche Rijn bij een viskraam torpedo garnalen gehaald en ik heb zo gesmuld en AH verkoopt ze ook en Bessie stond naast mij en zei:”als je er trek in heb neem je ze toch mee”……en weet je ze heeft gelijk mag mij zelf wel verwennen met lekker eten toch maar had ook andere vis mee die zitten nu in de airfryer wat een fantastisch uitvinding zeg

Ik ga smullen

Straks zwemmen en dan naar mijn bed morgen laatste dag en dan heerlijk weekend.

Vrijdag 16 februari:

De lieverd had eten meegenomen voor mij en nu ga ik later heerlijk van genieten en wat heeft Marie klaargemaakt Pom en met een mooi briefje erbij.Ik ben om 05:30-14:00 begonnen kregen we te horen van week 9 gaan we ipv zeven nu acht uur open en dat betekent later beginnen voor mij een crime omdat ik op tijd moet vertrekken om op tijd te zijn en dat is echt vervelend later vertrokken kan betekenen dat ik in een file terecht kom waar ik niet echt vrolijk van wordt en chagrijnig op het werk aan kom. Dacht ik de hele dag aan het heerlijk eten vergeet ik het bijna maar Marie zo Marie niet zijn dat zij even mijn tas controleerde dat was misschien een heel raar gezicht maar ik wel heel blij er mee was.

Marie lieverd dank je wel voor het heerlijk eten had er zelf boontjes in ham/kaas saus erbij gegeten en dat zo een rare combinatie zijn maar dat had ik al klaar gemaakt voor ik wist dat ik eten mee zou krijgen dus ik heb gesmuld nu heb ik nog voor twee dagen eten dank je wel schat 🥰 . Drie weken zonder jou is voor mij een vette drama maar het is je gegund om lekker van je vakantie te genieten love you Marie 😘. Dan rest mij nog alleen om iedereen een fijn weekend toe te wensen,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *