Werkweek 9/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 26 februari:

Wow ik kon een uurtje langer slapen in plaats van half drie stond ik verbaas wekkend om half vier op maar nog even op mijn rooster gekeken of het wel goed waren het klopte ik moet om 06:30 beginnen ik was even iets voor vijf uur uit huis gegaan en ik dacht neem vandaag de N11 en dan de A4 in weze is het over de N207 een km korter. Op de N11 is trajectcontrole en die heeft niet net als op de A4 dat je tot zes uur harder dan honderd kan rijden hier is het dag en nacht gewoon 100 rijden en bij de stoplichten mag je onder de 70 er door heen.Maar ik kwam om iets over zes uur aan heb met mijn jas aan de diepvries spul al vast gepakt want in de vriezer met je jasje is het vreselijk koud. Om zeven uur kreeg ik iemand voor de wand en Ingrid kwam rond de klok van half/kwart voor acht bij mij helpen. Ik had alles gebakken maar moest nog klein brood uitzetten en tellen de laatste twee uur stond in mij uppie was nog best veel te doen.O,ja voor degene die het willen weten mijn MRI scan was goed over vijf jaar als ik weer niet hoortoestellen moet hebben wordt ik weer getest maar ik ben blij met deze uitslag.

Dinsdag 27 februari:

Mijn zusje is vandaag jarig gefeliciteerd Rhodé met je verjaardag 53 jaar is ze geworden ik schrijf het hier spreek haar al tijden niet meer maar voor een goed gevoel. Toen hoorde ik dat we een zieke hadden en dan weet je op het laatst met wie je dan staat maar oké we moesten best veel gaan doen één moest klein brood doen en één deed l&p en een ander kwam die deed Zoet&Hartig maar dat ging niet echt goed en toen moest ik haar overnemen en dan moet je echt weten waar zij was maar alles was echt leeg aan het raken en de laatste twee uur stond ik alleen maar we zien morgen wel weer doei doei.

Woensdag 28 februari:

Vandaag is mijn oudste broer Nico jarig maar hij is al 15 jaar geleden overleden maar ondanks dat hoop ik dat hij toch een feestje viert met alle geliefdes die in de hemel zijn. Vandaag werk ik dus ook van 06:30-15:00 best wel druk gehad en dan probeer je toch alles op tijd af te hebben maar dan is het echt vlieg en ren werken ik ben ook heel erg kapot maar om 15:00 had ik even een klant die ik uit de buurt kwam een praatje hij en zij was er later bijgekomen dat Osdorp wel heel erg veranderd was en dat klopt ook want in het dorp waar ik nu woon gaat alles nog zo gemoedelijk en daar is iedereen gehaast geen tijd maar goed even in de file gestaan.Op groot brood hebben we de tijgerbroden en vloerbroden in de aanbieding twee voor vier euro en alle koeken van de bakkerij zijn nu 25% korting dus daarom is het aanpoten.App gekregen of ik morgen ipv 07:00 om 06:30 wil beginnen dat vind ik het lekkerst werken.

Donderdag 29 februari:

Dit jaar is het schrikkeljaar dat is eens in de vier jaar is wel heel bijzonder als je dan jarig ben dan ben schrikkeljaar kind en dan kan je kiezen vier je het de 28ste of 1 maart nu dus een dag langer wachten tot we in maart zitten maanden vliegen voorbij hoor. Ik had niet in de gaten dat ik eigenlijk van 06:30-14:00 moesten werken maar ging door tot 15:00 nu maar hopen dat ze mijn tijd veranderen.Het was nu echt file rijden had daarvoor wat eten bij de FEBO gehaald voor onderweg want je stond soms totaal stil en dan is het wel lekker om iets te snacken te hebben.En dat was maar goed ook want was kwart voor vijf thuis en had gegeten en gedronken onderweg en voor ik het wist moest ik naar zwemmen toe wat weer gezellig zal worden heb het gemist vorige week.

Vrijdag 1 maart:

Heb ik het al gezegd werd geappt of ik vandaag om 06:30-14:00 wilde werken het was echt een gekke huis hoor druk en zo de benen onder mijn lijf gelopen maar aan de andere kant ook gezellig als het druk is.De tijd vloog voorbij voor ik het wist moest ik nog een lunchpauze nemen want had nog twee uur te gaan. Mijn weekend begint gelijk lekker morgen trainen en de cv-ketel monteur komt en ik ben extra vrij op maandag moet bloed prikken.

Wat is volgende week in de bonus leuk voor de liefhebbers appelflappen twee voor 1,50 alle Les Pains broden voor 1,99 Alle petit Liefde&Passie broden voor 0,99 en alle zakken met zes bollen voor0,99 dus het wordt weer een super drukke week ik wens iedereen alvast fijn weekend,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *