Werkzaamheden huis dag 3

geplaatst in: verhalen | 0

Woensdag 17 april:

Ik had voor vandaag een afspraak fysiotherapie maar aangezien Erik weggaat als ik niet thuis ben kan ik niet ik alles open laten dus ik heb 16 april mijn afspraak verzet naar vrijdagochtend om 08:30 dan is hij hier en dan kan ik wel even de deur uit.

Eerst een kop koffie genomen en daarna ging Erik naar buiten en ja hoor daar kwam er weer een bui aan maar die stopte na vijf minuten nu is Erik het hout aan het schuren.

Het zonnetje schijnt en de kraaien maken een kabaal en Erik denkt dat het schuren mij stoort ik zat net te denken met dit geluid kan ik makkelijk mijn ogen dicht doen en heerlijk slapen dus de kraaien maken voor mijn gevoel een rot kabaal.Dan krijg je ineens weer een stortbui maar Erik heeft gelukkig lunchpauze en zit lekker binnen.Op mijn mobiel zag ik tussen 12-13 kwam er weer een bui aan nu was Erik aan de zijkant bezig bij mijn oprit ik ben er wel blij mee dat er nu eindelijk iets gebeurd.

Hij heeft het grootste gedeelte van de zijkant geschuurd en met stoffer het zaagsel verwijderd en daarna in de grondverf gezet wat is het nu al een verschil omdat de zon nog lekker scheen is Erik achter ook alles al in de grondverf gaan zetten en op de enige foto klikken dan zie je de rest.

Erik zoals ik al zei tegen jou ik heb echt al super gezellige dagen ondanks jij aan het werk bent en ik aan het luieren ben hopelijk kan ik morgen mijn planten in de grond zetten en het onkruid verwijderen dan ziet het straks in mijn tuin er weer super gezellig eruit nog heel even dan is mijn huisje weer mooi en trots op jou Erik dankjewel nogmaals voor het mooie werk wat je tot nu toe heb afgeleverd,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *